Ufft, andra poseringsträningen. Bilder denna gång.

13 september, 2012
13 september, 2012

20120913-182120.jpg

20120913-182128.jpg
Jag måste få säga en sak. Det är inte superkul att poseringsträna när man känner sig mjuk och sladdrig. Nu säger jag inte att jag ÄR det om man jämför med många andra men mer än vanligt för mig. Håll isär det;) Men det måste göras och väl inne i det så är det jättekul ändå. Får bortse från att jag inte ser konturerna och det är svårt att få in hur jag ska trycka när jag har för mycket underhudsfett så att jag inte ser muskulaturen. Men känslan måste in. Det är härligt. Konstigt att stå i spegelsalen i klackar och små kläder och samtidigt inte känna sig helt hundra direkt. Som sagt, skräckblandad förtjusning.

Idag fick jag hjälp av min Somayeh. Hon peppade och BOOSTADE mig till en faktiskt bra poseringsträning. Känner mig ganska trygg i den. Så ut med bilderna på bloggen, peppa mig själv att ta det här på allvar och att kötta gärnet. SÅ KORT TID KVAAAAR!!!

Jag är tillbaka nu. Puss sålänge!

Comments

comments

kommentarer, 520 Visningar

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!