PB-dags. På tiden!

12 september, 2012
12 september, 2012

20120912-214537.jpg

20120912-214800.jpg

20120912-214831.jpg
Mycket frånvaro här nu I know. Ingen bloggfeeling helt enkelt. Har inte känt att jag presterat. Men idag så. Har lattjat med skistången senaste dagarna och efter vändningar igår tänkte jag att det var dags för böj i mina nya fina skor. Sagt och gjort. Kändes ganska bra faktiskt FÖR EN GÅNGS SKULL. Körde på set efter set och fick för mig att maxa. Måste pusha gränserna jö!!!

Med pepp av bästa Tovis fick jag upp 62kg. Kändes grymt faktiskt. Vågar inte kötta på i böjen pga bristande rörlighet bl.a. men det där får jag komma över. Det gjorde jag idag. Fick det på film också:D Ska bara få upp filmjäveln här.

Härlig dag! Puss på er!

UPDATE: Frontböj var det.

Comments

comments

kommentarer, 603 Visningar

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!