Intryck.

16 augusti, 2012
16 augusti, 2012

20120816-222644.jpg

20120816-222807.jpg

20120816-222814.jpg
Mycket intryck nu. Även fast jag är kvar i samma företag så är det nya rutiner och arbetssätt som ska läras in, kollegor att lära känna, ett nytt center att lära sig, lära känna alla vikter och maskiner, medlemmar, klasser osv. Det är ganska mycket ändå. Helt enormt roligt. På det så är jag på första ganska strikta dietveckan vilket påfrestar lite (mina abstinensbesvär är värst). Det känns dock KUL att dieta och att räkna ner till mål i december. Sätter mål när det gäller det mesta i mitt liv i veckan, beslut är fattade och det känns jättebra samtidigt som det är förändringar hela tiden och någon slags trygghet i form av bostad, arbete och privatliv börjar jag längta efter så mycket. Men det kommer. Jag håller ju på med det just nu;)

Dagen har varit super iaf. Första PT-mötet med nya teamet och efter det coachmöte med min fantastiska mentor Malin. Mys med tjejerna efter och sen rev jag av ett intensivt biceps/tricepspass som jag verkligen inte hade lust med men såklart gjorde ändå och det blev jättebra. Alltid skönt efteråt. Strosade runt på stan och handlade sen och lagade mat för första gången på länge. Tyvärr ser det mest groteskt ut på bilden men det är fläskfilé med tomatsås och lök, ris och sallad. Duktig jag. Tycker inte att dietmat är upphetsande någonstans så därför gillar jag inte att laga det. Men idag så. Ordentlig middag behövdes. Jag kör periodisk fasta vilket innebär hunger innan jag får mat. Berättar mer om det senare. Chillat hemm med min tillfälliga sambo Jocke och stack sen ut på en promenad.

Jag ÄLSKAR kvällar och nätter. Så himla härligt. Traskat runt på söder och över till gamla stan. Myskväll.

Natti!

Comments

comments

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!