Sprint, min kärlek.

15 augusti, 2012
15 augusti, 2012

20120815-220932.jpg

20120815-220941.jpg

När jag var liten höll jag på med det här. Snabbast av alla typ. Har nästan alltid varit. Både på handbollsplanen och på banan. Har funderat mycket (funderat i flera år) på att börja med sprint igen men aldrig kommit till skott. Igår, när jag fick springa på bana för första gången på länge, då kände jag ruset direkt. Kass teknik men fort gick det. Trots ett benpass och låg på energi… Gjorde slag i saken idag och kontaktade en person som kan hjälpa mig med klubb osv. Provade spikskor gjorde jag också. Om det är någon av er som har spikskor för kortdistans i stl 35.5-36 som ni inte har användning för så hör av er för Guds skull!

Helt fantastiskt iaf och jag vill verkligen ta tag i det här en gång för alla. Min mamma har tjatat på mig i ååååratal. Det är inte för sent för dig, du tränade under de viktagste åren, talang osv. Så hon blev iaf glad;)

Håller tummarna för att allt ska gå vägen och med lite kontakter få lite hjälp att komma igång.

Puss och kram på er och kriga mot sockret!

Comments

comments

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!