Mobilhaveri. Men heeeeey I’m back!

10 augusti, 2012
10 augusti, 2012

20120810-221216.jpg
Mobilen har strulat i ett par dagar därav frånvaron. Vaknade av det här imorse. Laddad. Bänkfredag liksom. Hade en bokad träningsdejt med en härlig kollega så det gav det där extra. Eftersom jag maxade förra veckan och har haft årets träningsvärk sedan dess så tänkte jag mig ett alternativt upplägg. Ett av mina mål är ju att bli starkare i bänken så det kommer jag köra igenom hela deffen på ett eller annat sätt. Stegrade upp till 50 kg och gjorde ett par treor eller tre med hjälp. Det kändes ändå härligt att ”reppa” lite på den vikten. Det har jag aldrig gjort förr. Avslutade med två åttor (åtta repetitioner) på 40 kg, kändes riktigt bra. Det som begränsar mig lite är mina höftböjare, de är fantastiskt stela och får nästan kramp när jag bänkar. Jag dår ta och styra upp det helt enkelt. Efter alla bänkset körde jag axlar. Sidolyft med hantlar, omvända flies med hantlar, framåtlyft i drag och baksida axlar i drag. BRA pass. Efter passet blev det lunch (kycklingfilé, sallad, lök och en brödbit) och promenad till en vän i Stadshagen och sen tillbaka. Tur att jag hade sällskap, det är nästan milen ju! Pjuh.

SEN. Ja, SEN var det semifinal i OS-handbollen. Galet!!!!! Jag är som bekant gammal hansbollsspelare så jag går igång till tusen såklart. Så sjukt jäkla roligt! Nu har jag knatat omkring i stan i en timme typ. Har precis satt mig på söder ovanför där färjorna går på muren med fantastisk utsikt. Jag är så sjukt tankspridd. Lyssnar på Disneymusik och filosoferar gärnet. Hoppas ni haft en strålande dag!

Puss och kram på er!

Comments

comments

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!