Hej hopp, hets-Sanne här igen.

5 augusti, 2012
5 augusti, 2012

20120805-205628.jpg

20120805-205725.jpg
Vilodag. Thank god. Jag har så ont i min kropp. De tre senaste passen har varit utöver det vanliga. Välförtjänt vila. Istället blev det mage och rörlighet på gymmet idag. Mötte upp storasyrran och har precis käkat middag. Libanesiskt. Biffar och ris. Jävligt gott. Snackar skit, tävlingsnerver och karlar. Kan det bli bättre?

Jo jusste. Guess what? Efter gårdagens korta natt, långa jobbdag och ett FETT bröstpass åkte jag hem och hetsduschade och drog ut. Otippat? Jag njuter så mycket av det här just nu. Åkte till en kompis födelsedagsmiddag. Levde på cola light hela kvällen och dansade loss och njöt av mitt sällskap av fina vänner som älskar mig för den jag är. Upp och jobba sen var det ja… Men det gick fiiiint såklart:D Varför skriver jag om att jag är ute och slirar? Jo för att jag tror att det är viktigt att hitta balans. Att gå på diet eller att bara vara ”träningstjej” innebär för många att utesluta socialt umgänge. ”Kan inte” liksom. Det går INTE att gå ut på krogen. Självklart begränsar det en och beroende på hur man dietar och eller tränar så fungerar det inte att kröka varje helg. Det är inte det jag menar. Jag känner bara att jag vill dela med mig av vad som är viktigt för mig och vad som får mig att må bra och HUR man kompromissar. Jag kan ”festa” på cola light och dansa som aldrig förr ändå OCH jobba OCH prestera på träning. Så länge det inte fuckar på prion som är träningen och dieten så är det fantastiskt.

Kan tillägga att min diet just nu är bara en inkörningsperiod inför strikt diet som börjar den 1:à september och då kommer det inte finnas utrymme för några ”spontandansahelanattenutgångar”. Men just nu fick det gå, och det var så värt det! Hoppas ni förstår hur jag menar. Jag promotar inte fest under diet och träning utan snarare livskvalité. Har skrivit om det tidigare. Vad tycker ni?!

Comments

comments

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!