Bootcamp: Dag 4 (Del 2)

12 mars, 2013
12 mars, 2013

Då var gymmet avklarat. Började med Roddintervaller som vanligt. Märkte direkt att jag kört ett benpass igår då jag inte alls hade samma kraft i benen idag, och det märktes på intervalltiderna. Igår höll jag en snittfart på mellan 1:24-1:28 under 5 intervaller…
20130312-164852.jpg

Dock hade jag en ny känsla när det var klart. Det var inte mjölksyran i benen som var det värsta den här gången, vilket det ALLTID är för mig. Utan nu var det flåset som inte var ”up to par” jag det det som ett framsteg då det är mjölksyran som stoppar mig annars.

Jag tog en rätt lång paus efter rodden för att återhämta mig och satt och snackade lite med Joseph Tekie som också ska tävla på BMR.

Chins
25
10
10
10

Låg rodd(maskin) 5 set

Stångrodd med gummiband (en av mina nya favoritövningar för ryggen)
60kg + gummiband 5×10

Filmen är från ett tidigare pass men här ser ni hur jag utför den:

Låt inte de ringa vikterna på stången lura er, gummibandet gör det rejält jobbigt ändå!
Är ni sugna på att testa finns det gummiband att beställa här: http://www.mmsports.se/Power-Bands.html

Fortsatte passet med 5 set latsdrag, försökte simulera den exakta rörelsebanan jag gör i chins på varje repitition.

Avslutade med ett par till det med chins
15
15

Efteråt bar det av direkt till Webhallen för att hämta ut… *trumvirvel*

20130312-164819.jpg

 

Hörs senare!

kommentarer, 132 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest