Slänger om lite i träningen

27 november, 2012
27 november, 2012

I söndags satt och och kollade på en podcast med Shawn Ray där han satt och pratade om allt mellan himmel och gjort. Han har väldigt många vettiga grejer att säga den där mannen. Bland annat pratade han om hur han prioriterade sin träning, muskelgrupper som hade prio hamnade först i veckan medans tex ben hamnade i slutet på veckan eftersom han var ganska nöjd med dem.

Jag tyckte det här lät vettigt och beslutade mig för att stuva om lite i min träning, så att de områden jag vill utvecklas mest i hamnar först. Har kört min gamla vanliga split rätt länge nu, som såg ut såhär:
Måndag: bröst/triceps
Tisdag: Ben(framsida)
Onsdag: bröst/axlar
Torsdag: Rygg
Fredag: baksida ben
Lördag/söndag: blandat

Kommer nog bli en ganska liknande split även nu. Men med omprioriteringar inom passet. Igår öppnade jag upp med att köra vader, för att sedan köra några tunga set militärpress, följt av bänkpress.

Ikväll blir det knäböj som vanligt, men efter knäböjen kommer jag lägga all fokus på hamstrings istället för framsidan som det så lät blir annars.

kommentarer, 209 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest