Träningsläger Dag #3

3 juli, 2012
3 juli, 2012

Ojsan, jag var visst lite trött igår och missade bloggandet. Så det får bli ett retroaktivt inlägg nu på morgonkvisten istället :)

Inledde dagen som vanligt med 6km promenad, mest för att känna att kroppen vaknar till liv. Slutet av promenaden tog mig förbi SIBA vid Valbo Köpcentrum, där passade jag på att köpa ett par nya lurar då mina Urban Ears börjar kännas lite väl varma för sommaraktiviteter. Jag hade gjort lite research ”on the interwebs” innan och kommit fram till att dessa var värda att testa:

20120703-083927.jpg
Märker att jag bara köper dyrare och dyrare hörlurar nu för tiden, har man börjat bli lite kräsen med ljudet tro? :)
Riktigt bra, glasklart ljud i dessa, och den tjockare
platta kabeln hoppas jag gör att dom håller lite bättre, eftersom det i 99% av fallen är kabelbrott som gör att hörlurar går sönder.

20120703-084514.jpg

Efter att dagens inköp var gjorde bar det av hemmåt för att ladda om inför gymmet med proteingröt och BCAA-XX som dricka till.

Packade väskan och satte mig på cykeln… Hann ungefär halvvägs till gymmet(5km) då jag kom på att jag glömt packa ner plånboken och gymkort! Det var ju bara att vända hem igen, i motvind och hämta kortet… Blev iallafall en bonusmil på cykeln i hög fart 😛
Rev av ett gött bröst och axelpass, triceps blev tyvärr dissad igår så jag aka försöka hinna med det idag.
Cyklade hem igen i MÖRDANDE motvind. Helt slut när jag var framme, var tvungen att återhämta mig en stund på gräsmattan, i solen, med bra musik.

20120703-085145.jpg

Passade på att grilla när det var så fint väder :)

20120703-085251.jpg
Nej jag åt inte allt det där på samma gång, det där är 2kg kött. Hälften igår och hälften idag 😉

En tråkig grej som hände när jag var och handlade för grillningen var att jag tappade min IPhone i asfalten så att displayen sprack…:( Det var bara en tidsfråga, har haft en jävla tur att den klarat sig oskadd alla andra gånger jag tappat den 😛

20120703-092223.jpg

Avslutade kvällen med en 6km promenad innan jag totaldog i sängen.
Så för att summera dagens träning:
12km promenad
30km cykling, varav 15km i stark motvind(Phew)
2timmar bröst o axlar

20120703-090312.jpg
Som ni ser på matfördelningen så höjde jag upp kalorierna och kollisarna lite igår. Kände att det behövdes med den träningsmängd jag kör just nu :) Vikten går neråt, och formen känns ofantligt mycket bättre än när lägret började för 3 dagar sen, det kanske kan gå att hinna i form till SM ändå?
Det är bara för mig att fortsätta kriga! Idag blir det lite mindre Cardio än tidigare dagar eftersom jag tänkt köra ben, vill spara alla krafter till de passet :)
Hörs ikväll! Peace!

kommentarer, 161 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest