Rygg med Gustav Emily och Ylva

17 juni, 2012
17 juni, 2012

Blev lite chins och rygg med Herr Ollas och hans bättre hälft Emily igår, också Ylva såklart 😀

Vi körde stegrande 5 reppare, här med 25kg extra vikt

Chins

5Reps

+10kg

+15kg

+20kg

+25kg

+25kg

+30kg

+25kg

Avslutade med ett set på kroppsvikten: 15 reps

Någonting ”klickade” med chinsen idag. har blivit tvungen att smalna av mitt grepp p.g.a. en regeländring som införts, nu får man max ha 1 meter mellan lillfingrarna. Detta har stält till med problem  för mig och jag har tappat många repititioner. Men idag hände nått. jag drog på ett helt annat sätt och det kändes genast mycket lättare, längtar redan till nästa chinspass för att kunna känna efter lite mer :)

Emily och Ylva köttar!

Sittande lågrodd superset latsdrag 4 set

Stångrodd med gummiband (ska fixa film på det här) 4 set

Varierande bicepscurlövningar 8 set

Bra pass, alla krigade på som äkta MM Sportare :)

 

Senare på kvällen drog jag ut på stan till Broder Tuck och kollade på några polare som spelade där. Blev en riktigt bra kväll och fick träffa många vänner jag inte sett på evigheter!

Drog på mig mitt nyköpta cp-snygga linne kvällen till ära :)

kommentarer, 141 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest