Två jobbiga pass :-).

6 maj, 2014
6 maj, 2014

Efter ett litet senare söndagspass, ett ruskigt bra pass, så var vi inte alls på gång 🙂 på måndag morgon…..beslutade istället att ta en timme extra sovmorgon och åka in lite tidigare till jobb för att fixa då vi visste att det var mycket att ta ”igen” efter en grym fredag och lördag i butiken. Blev istället ett kvällspass, ”dubbelpass”, där styrketräningen hölls till bara två övningar och lite fler set på varje.

 

Bröst:

IMG_5025 (1400x1180)

Snedbänk hantel 7 set…..min absoluta favvisövning när det kommer till bröst, bra tryck och kontakt. Och om 50kg’s vikterna var tunga förra veckan så var det lätta denna :-), me so like.

IMG_5045 (1400x1383)

Peck-deck 6 set avslutade vi med för att klämma ut det sista ur bröstmuskelaturen innan det var tid för annat.

IMG_5024 (1050x1400)

Börjar synas mer och mer på frugan att hon tappar vikt och fett varje vecka nu under dieten :-).

 

Avslutade passet med intervaller på löparband. Blev förutom då promenad och lite lätt joggning för att få igång kroppen 9 stycken intervaller på 1 minut i 6% lutning och 11 km/h…avslutade med en på 1 minut i 6% lutning och 13km/h för att riktigt klämma ut det sista man hade i kroppen….steg för steg blir kondisen bättre och bättre även om jag låter som en elefant när jag springer 🙂 ingen lätt man än så länge. Den skall bara i toppnotch till SM den 6 September 😉 då det bara finns en plats på pallen som hägrar i år, inget lämnas åt slumpen i år.

 

Tisdagsträningen:

Ha ha kanske inte världens bästa plan att på morgonen efter kvällsintervallerna ha benträning….men ska man bli fin får man lida lite pin ibland, bara att kämpa på.

IMG_5044 (1400x1050)

Blev massor av böj, böjfest som de brukar säga i Stockholm ;)…..starta med vanligt (fotbrett), sedan brett och avslutade med smala knäböj, lär nog kännas imorgon :-).

 

Hela passet avslutades med en hel hög vadpress, stående…..väl det enda området jag känner att det inte händer ett s*it med fastän det körs flera gånger i veckan :-). Fortsätta kämpa med dem och de får väl vara lite mindre då om det inte ger med sig…för fortsätta kämpa med dem kommer jag.

Sista passet på den tung vecka nummer 2, imorgon börjar sista veckan (4) på schema 1 och då är det tillbaka till mjölksyran :-)…RYGG och CHINS!!!

 

Ha en fin kväll……nu blir det lite serier i soffan :-).

 

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!