There Can Only Be Two :-).

2 april, 2014
2 april, 2014

Efter förra veckans träning så vilade vi i lördags med att fira Nalines 8-åriga födelsedag. Mysdag med pannkaksfrukost, presentshopping och kina buffé. Avslutade kvällen med film och gottigottgott. Ibland måste man prioritera barnen först då de nästan alltid ställer upp för oss och vår träning ;). Var sak har sin tid……

8

Klart hon fick lite paket på morgonen med….

Egentligen har vi träningspass både söndag och måndag, men med tanke på 11h inventering i butiken i söndags och 11h jobb i måndags med lite efterarbete på inventeringen så fanns det inga krafter kvar att träna….lyssna på kroppen och handla därefter..så vila blev det ;).

 

Man börjar känna sig laddad nu inför SM då alla tävlingar har kört igång ordentligt och alla bilder man ser….lovat frun att hålla mig till sista halvåret detta år, men det är svårt :-).

Blir SM i AF i September, CBB SM i Oktober, CBB på Decmbercupen samt Lucia. Fia kör SM i AF, Womens Physic på DC och LC……mycket blir det sen….love it :-).

 

Tisdagsträningen bestod i ett ryggpass……

5

Startade naturligtvis med chins…detta kommer från nu att dominera våra pass :-).

Helt slut var vi efter detta och tömde kroppen sedan ytterligare med latsdrag fram och drag stång. Med Agmatine och Power kan inget gå fel…..

 

Upplägg på produkter under dagen:

Efter många förfrågningar om vad jag använder för kosttillskott varje dag så tänkte jag försöka bena ut de här. Detta är mina kosttillskott under en off-season period, ser lite annorlunda ut under diet. Kan förtydliga även den sedan när jag går på dieten inför SM i AF.

Morgon: 4 st Ursobol (Jacked), 2 st Triad, 1 st Magnesium Wellness, 3 st Andro state, 2 st Omega-3 Wellness och en D-vitamin.

9

Lunch: 4 st Ursobol, 3 st testobooster och 2 st Triad.

Kväll: 4 st Ursobol, 3 st testobooster, 2 st Triad och 2 st Omega-3.

Innan sänggående: 1 st NMDA och 1 st Magnesium Wellness. Vid träningsfria dagar även 1 st Agmatine.

Under träning:

1 h innan så blir det 3 st HMB och en Kalium.

10

30 minuter innan så blir det Power, BCAA-XX, Vitargo och Gakkic/Agmatine beroende på om jag kör mjölksyra eller pump.

Under träningen så blir det off-season bara BCAA-XX. Ibland även vitargo.

Efter träningen så blir det Extraction och Phosphatidic Acid.

Dessutom så tar jag flitigt pulser mellan målen under dagen bestående av EAA-XX och BCAA-XX.

Hoppas detta har förtydligat lite, gå in och läs om produktera för vad de är till på mmsports.se. Tveka inte heller att fråga så ska jag svara så gott jag kan :-).

 

Onsdagsträningen:

Vi testa ett nytt gym idag, AnyHourFitness, för att se hur det är då vi känner att vi är i behov att ett även på hemmaplan nu när dieter efter hand börja kicka igång och träningen kommer att ökas. Vi får se vilka beslut vi fattar om vart vi ska träna, ett stort plus här var tyngden på vikterna. Det stora problemet/anledningen till att vi behöver det är de veckor vi hämta barnen från skolorna och inte kan stanna kvar i Malmö.

Bröst var på schemat idag och dessutom lite extra baksida axlar och lats för mini-meeeee.

6

Snedbänk hantel massor av set med 50kg hantlarna…..

7

Kändes oförskämt lätta idag trots en tuff start på veckan med långa dagar och lite sömn :-). Mer vikt please…..

Avslutade med kryssdag ner och peck-deck……bra tryck i bröstet och armarna.

 

Ha en fin kväll för nu är det snart tid att krypa in och ladda för ett tidigt benpass….sen väntar jobb hela dagen….be stong, keep on fighting and be smart. Natti natti.

 

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!