Delade känslor ;).

14 februari, 2014
14 februari, 2014

Avslutar förra veckan med ytterligare ett grymt nice pass axlar och triceps, mjölksyra. Slutsumman axlar, hantelpress/hantel, en, ut/omvänd peck, blev 12 set och triceps där jag faktiskt skippade dipsen detta passet, french-press vinkelstång/push-down, rep, 8 set. Kroppen skrek ont ont och det kändes som man hade blivit överkörd av ett tåg efteråt……:-) helt underbart…..

Lördagen och söndagen bestod i ledighet från all träningen med tanken på kanske köra ett extrapass på söndagen och då även att få igång frun men tjiiiii fick jag……Efter att lill hjärtat hade varit riktigt dålig förra veckan och en av töserna så var det svårt att duka vinterns förkylning…..febern, hostan och ömhet i hela kroppen bara smög på mig sakta och säkert på söndagen, trots min höga glutamineintag :-). Min tur att bli sjuk……..boouuuummmer……

Jobb som vanligt hela veckan och en feber under söndag-måndag……kroppen känns bättre men rethostan sitter fortfarande i, seglivad förkylning i år tydligen…..så denna veckan har det bara blivit 2 pass och riktigt lätta för att enbart aktivera kroppen inför nästa vecka då jag hoppas man kan köra igång ordentligt igen.

På onsdagen blev det 12 set rygg på morgonen och förhoppningen var att det då kunde börja köras igång ordentligt igen men kände att kroppen inte riktigt var med så det blev ett lugnt och stilla pass….helt slut sedan efter jobb….var inte helt återställd/frisk. Bara att lyssna och vila torsdag för att idag köra ett lätt allroundpass…..

Fredagspasset:

Hyfsat bra och samtidigt lite roligt allround pass med lite lättare vikter då man ändå måste vara lite smart med tanke på att man varit riktigt krasslig…….snacka om att man saknar att träna när man inte kan :-)!!!

bild 1 (1280x1280)

Bänkpress skivstång….

bild 3 (1280x1280)

Hantel ut för axlarna och push-down rep för triceps.

bild 5

Avslutade passet med en bicepsövning….

Nu känns det i alla fall som om kroppen börjar repa sig…delade känslor detta här med att bli sjuk samtidigt som man kände att man var inne i ett riktigt grymt stim i träningen och utvecklingen…nåja bara att kriga på :-).

Nu blir det vila lördag och söndag med förhoppningar att kroppen är i tiptop nästa vecka för att gasa igång ordentligt…..

Avslutar med lite sköna bilder bakom scenen på SM i CBB i Västerås i Oktober……svårt att förstå känslan om man inte gjort detta innan :-).

Talking to meeee?   IMG_0791 (1333x2000)

Mr. RoBo och Mr. Biceps :-).

 

 

IMG_0794 (1800x1200)IMG_0789 (2000x1333)

1781319_10151852676036637_301085263_o

Johan och Erik förgyller helgen :-)…..

Ha en fin helg…………………..

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!