Nedförsbacke, på fredag börjar färden mot Karlstad :-)!!!

28 juli, 2013
28 juli, 2013

Bloggandet har väl gått si så där 🙂 nu på senaste tiden, men utrymme har tyvärr inte funnits…träningen, dieten, matlagning och lite manskap på jobb har slukat det mesta av tiden. Sedan har man fått utnyttja den tiden som har varit kvar till våra barn och aktiviteter i det helt underbara sommarvädret :-). Allting handlar om att prioritera så gott det går.

En kort resumé av träningen från förra bloggen…och som jag skrev i förra startade nu prio på chins/dips träningen och konditionsträningen.
Tisdag 16/7: PW på morgonen och ett litet intervallpass på kvällen. Kände mig helt orkeslös denna dag…varpå lyssna på kroppen och styrde träningen efter det.
Onsdag 17/7: Chins och dipspass, explosiva med vikt.

20130728-132151.jpg
Torsdag 18/7: Sprang en runda.
Fredag 19/7: PW på morgonen och ett chins/dipspass på eftermiddagen. Mjölksyra som följdes upp med ett par viktade set på slutet.
Både 20-21/7: Som sagt kände mig sliten denna veckan vilket gjorde att jag faktiskt tog vilodag både lördag och söndag….mer tid för familj :-), man måste leva med.
Måndag 22/7: Kroppen återställd :-)….så det blev ett explosivt chins/dipspass på morgonen och ett tufft intervallpass på kvällen med både rodd och löpband.

20130728-133158.jpg
Detta följdes upp med storgrillning inför veckans diet och starten på denna vecka som kommer….

20130728-134641.jpg
Mycket mat blev det :-).

Tisdag 23/7: Morgon PW följt av ett mjölksyrepass chins.
Onsdag 24/7: Efter att ha sovit jättedåligt blev det bara ett mjölksyrepass dips denna dag. Man är sjukt känslig när det kommer till sömnen under diet, i alla fall jag :-).
Torsdag 25/7: Ett tidigt morgonpass….chins/dips som avslutades med ett par övningar axlar och biceps. Var riktigt nice 🙂 att köra lite annat. Tanken var att jag skulle köra cardio på kvällen men efter en dags jobb, lite personal och grymt tryck i butiken kändes det som om den redan var avklarad.

20130728-133924.jpg
Fredag 26/7: Morgonintervaller rodd och löpband…..följde upp detta med lite cirkelträning rygg, mage, biceps och baksida axlar :-)…bra energi :-)!!!
Lördag 27/7: Jobbedag och lite vila för kroppen….som dessutom kryddades till med 1,5 timmes massage hos världens bästa Håkan.

Dietstatus i fredags:
Låg på samma värden som inför CBB:n på BMR:en i april en vecka innan tävling. Bådar gott inför symmetrironden :-)!!! Håller tummarna nu bara att även toppform när det kommer till chins/dips och kondition träffas….det är väl det området jag känner att jag ligger lite efter på med tanke på mycket jobb under uppstarten av butiken och nerprioriterad träning…..roligt på tävling kommer jag ha oavsett vad…har jag alltid :-).

Ny blogg kommer senare om dagens träning och upplägget sista veckan…..

Ha en fin dag!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!