Countdown 4,5 vecka till SM i Karlstad :-)

3 juli, 2013
3 juli, 2013

Ja då var man inne i en ”vardag” igen efter krigandet att få butiken i superordning till invigningen och själva invigningsdagen!!! Nu blir det att jobba med det man älskar och att få upp huvudet ur sanden och börja kriget mot SM….suget börjar infinna sig :-)…nu skall bara alla bitarna steg för steg falla på plats. Toppform 🙂 önskas!!!

Igår och idag så har vi fått fint besök i butiken….

20130703-215542.jpg
Vinnaren Stefan Hultman av tävlingen handla för över 1000kr, det riktigt lyste om honom när han kom in i butiken för att mottaga sitt pris :-).

20130703-220009.jpg
Jimmie Karlsson och Josefin Krondahl båda två med en fin andraplats i bänkpresstävlingen. Jimmie bänkade 160kg med kroppsvikt 87kg och Josefin 70kg med en kroppsvikt på 60kg….imponerande!!! En liten doggybag från MM Sports är inte helt fel :-)!!!

Träningen:
Nu snäppar vi upp träningen ett steg inför SM. Framför allt cardion inför 1000m rodd. Chinsen och dipsen kommer nu suggestivt gå från mjölksyra till explosiva…
Ligger lite fel i schemat då söndagar brukar vara startdag på våra träningsveckor…men söndagen blev en ligga i soffan dag och samla krafter efter luften tagit slut från allt som hänt runt omkring oss den sista tiden :-). Men det gör inget, blir en specialarvecka denna….hmm ha ha köra som man känner för.

Måndag: chins/dips (mjölksyra) och cardio.
Tisdag: Bröst/utsida axlar och vader.
Onsdag: Biceps och cardio.

20130703-222209.jpg
Pumpit up……

Dietstatus kommer när jag antingen köpt ny våg eller fått igång den gamla :-)…den tog stryk i lördags av alla fullvuxna karlar som skulle tävla i bänkpresstävlingen ha ha….tror den är i paj!!! Kört maten lite som jag vill dessa veckorna men med start nästa vecka blir det under mer kontrollerade former….mer info kommer om det då.

Nä chins (explosiva) och rygg imorgonbitti innan jobb så nu är det tid att susa….Natti Natti!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!