kanonhelg och Bicepscurl

januari 20, 2013
januari 20, 2013

Ännu en grym helg. Jenny Gjorde debut med olympiska lyft, ryck och stöt. Jag kan inte så mycket om dessa olika lyft, men det Jenny lyfte och som hon gjorde det! kvalat in till SM i sommar.
I dag körde hon vanliga styrkelyft, knäböj, bänkpress och marklyft dessa lyft vet jag mer om och hon var grym!
bänken flög upp, kommer bli riktigt bra när hon har mera viktvana , knäböjen har nog aldrig sett lättare ut. Marklyftet gjorde hon bara för att få ett resultat (sliten i ryggen)
Starkt gjort <3
Jag han även med att köra dels i Norrköping och sedan i Uppsala.
I Norrköping  körde jag bröst och biceps.
I Uppsala körde jag ben. Knäböjen går riktigt bra förutom att ngt hände i min rygg förra veckan, vet inte vad det är men jag kände inget då jag böjde men lättare smärta efteråt, får hoppas att jag kan ånga på med mera böj, just nu är det roligast att köra!
image-11.jpeg
Klubbild i Norrköping
image-17.jpeg
Laddad Jenny

Jennys debut i olympiska lyft.
image-10.jpeg
Sats i Norrköping

En kanonmaskin synd bara att den finns i Norrköping
image.png
En stark brud Emelie”strongwoman”Backlund
image-1.png
Jenny laddar på
image-3.jpeg
Cool bild!
image-6.jpeg
Petter ”topparn” Jonsson grym och dold talang han kan både fläta och klippa toppar!
Jag har bokat tid. Vill ni ha en snygg toppning är det bara att boka, han är billig och snabb.
Body Science Protein Bites

Body Science Protein Bites, 8st

Proteinladdade nyttiga godisbitar, ett mellanting mellan bars och praliner! Grymt goda!

Ingredienser:
1,5 dl Body Science Casein Double Chocolate Almond
1,5 dl Havregryn
3/4 dl Kokosmjöl
ca 2 dl Mjölk
2 msk Bordssötningsmedel
1 msk Kakao
80g Mörk choklad

Gör så här:
Mixa dom torra ingredienserna så att havregrynen reduceras till småbitar. Tillsätt mjölk tills blandningen blir fast och formbar. Dela blandningen i åtta lika stora delar och forma dom rektangulära.
Smält sedan chokladen i ett vattenbad och doppa försiktigt ner varje bit med två gafflar (smält gärna något mer choklad än vad som behövs för att lättare täcka bitarna). Ställ sedan in bitarna i kylskåpet en stund innan servering!

Med lite kreativitet kan basreceptet lätt varieras, exempelvis med vaniljprotein, och vaniljsocker istället för kakao, eller med andra ’coatings’ än choklad. Vill man hålla nere på sötningsmedlet så är det bara att byta ut detta mot motsvarande mängd socker!

Vi ses :=)

Peter Ljunggren

Posts Google+

Har styrketränat i över 20 år.