Ännu en grym helg. Jenny Gjorde debut med olympiska lyft, ryck och stöt. Jag kan inte så mycket om dessa olika lyft, men det Jenny lyfte och som hon gjorde det! kvalat in till SM i sommar.
I dag körde hon vanliga styrkelyft, knäböj, bänkpress och marklyft dessa lyft vet jag mer om och hon var grym!
bänken flög upp, kommer bli riktigt bra när hon har mera viktvana , knäböjen har nog aldrig sett lättare ut. Marklyftet gjorde hon bara för att få ett resultat (sliten i ryggen)
Starkt gjort <3
Jag han även med att köra dels i Norrköping och sedan i Uppsala.
I Norrköping körde jag bröst och biceps.
I Uppsala körde jag ben. Knäböjen går riktigt bra förutom att ngt hände i min rygg förra veckan, vet inte vad det är men jag kände inget då jag böjde men lättare smärta efteråt, får hoppas att jag kan ånga på med mera böj, just nu är det roligast att köra!
Klubbild i Norrköping
Laddad Jenny
Jennys debut i olympiska lyft.
Sats i Norrköping
En kanonmaskin synd bara att den finns i Norrköping
En stark brud Emelie”strongwoman”Backlund
Jenny laddar på
Cool bild!
Petter ”topparn” Jonsson grym och dold talang han kan både fläta och klippa toppar!
Jag har bokat tid. Vill ni ha en snygg toppning är det bara att boka, han är billig och snabb.
Body Science Protein Bites, 8st
Proteinladdade nyttiga godisbitar, ett mellanting mellan bars och praliner! Grymt goda!
Ingredienser:
1,5 dl Body Science Casein Double Chocolate Almond
1,5 dl Havregryn
3/4 dl Kokosmjöl
ca 2 dl Mjölk
2 msk Bordssötningsmedel
1 msk Kakao
80g Mörk choklad
Gör så här:
Mixa dom torra ingredienserna så att havregrynen reduceras till småbitar. Tillsätt mjölk tills blandningen blir fast och formbar. Dela blandningen i åtta lika stora delar och forma dom rektangulära.
Smält sedan chokladen i ett vattenbad och doppa försiktigt ner varje bit med två gafflar (smält gärna något mer choklad än vad som behövs för att lättare täcka bitarna). Ställ sedan in bitarna i kylskåpet en stund innan servering!
Med lite kreativitet kan basreceptet lätt varieras, exempelvis med vaniljprotein, och vaniljsocker istället för kakao, eller med andra ’coatings’ än choklad. Vill man hålla nere på sötningsmedlet så är det bara att byta ut detta mot motsvarande mängd socker!
Vi ses :=)