Patrik Hellgren MM Team Athlete

26 mars, 2015
26 mars, 2015

[Urklipp från defftjugofjorton.blogg.se]

Hej gott folk! 

Nu har det hänt lite sen senast vill jag lova!
Först och främst så kanske ni har lagt märke till logotyperna som lagts till på min blogg-banner längst upp på sidan? Ja? Nej? Hur som helst så innebär detta att jag numera är med som tävlande atlet i Team MMSports! Fantastiskt kul! 🙂
Detta innebär kort och gott att jag kommer att representera MMSports i 2015 års tävlingar, samt kunna ta del av deras expertis, meriter och kunskaper när det kommer till just tävling och träning! Och precis som vanligt så är de ju dessutom min leverantör av kosttillskott i form av deras grymma varumärke Body Science.
Jag har i dagarna tagit del av den uppsjö av information som krävs i och med detta medlemskap och jag har redan lärt mig en hel del om bland annat årets tävlingar, sista tömningsveckan på dieten, med mera. 🙂

För ett par minuter sedan så beställde jag även mina team-loggade MMSportskläder och jag väntar nu ivrigt på den leveransen! Det känns fantastiskt kul att äntligen ha börjat min resa som jag har drömt och pratat om i cirka 2 år nu. Nu kör vi!!
Men vänta nu! …vi får ju inte glömma att jag precis var och gjorde en ny Tanitamätning! Resultaten av den får ni här nedan!
Som ni ser så minskade mitt kroppsfett med cirka 0,9% de första två veckorna. Det kan låta lite, men om vi tittar på föregående år så ser vi att det 2013 minskade med 0,6% och 2014 med 0,8%. Det är alltså en förbättring från båda dessa år!
Dessutom är det viktigt att påpeka att det ju även finns siffror som ni inte ser i diagrammet ovan och som har direkt betydelse för resultatet. Jag talar om vätskemängden i kroppen! Jag gick – förutom fettminskningen – ned 1,2kg i vätska. Min totala viktnedgång blev till slut 2,6kg!
Det känns bra – mycket bra. Nu är det bara att köra på och fortsätta i samma anda de resterande tolv veckorna!
// PATRIK HELLGREN, Team MMSports

Kommentarer

kommentarer

patrikhellgren

Posts Facebook Google+

Jag heter Patrik Hellgren, född 1988 och bor i Göteborg. Jag kommer ursprungligen från Växjö. Träning och fitness är något som sedan länge har intresserat och inspirerat mig. Jag har tränat aktivt på gym sedan jag var 13 år och på senare år har jag kört en årlig deff som kan variera allt mellan 10-18 veckor beroende på startformen. Målet är då att minimera mitt kroppsfett och bibehålla/bygga så mycket muskler det bara går. Det egentliga syftet med mina deffperioder har än så länge inte varit att tävla, utan har endast varit för min egen skull då jag älskar den strikta livsstilen och det grymma resultat som det medför. Däremot har jag nu bestämt mig för att jag kommer ge mig in i tävlandet för att ta mitt kall ett steg längre.