Off season planer

25 januari, 2015
25 januari, 2015

Jaha, då vart detta mitt första inlägg på MMsports portal.

Jag tror min blogg kommer bestå av en hel del av motivation, tankar och inblickar i mina teorier och funktioner i kost och träning.

Idag är det söndag och denna dagen har till mesta dels spenderats åt alla sysslor som man inte hinner med på vardagarna. Alla mina matlådor är nu färdiga och den gigantiska tvätthögen av träningskläder har försvunnit! Det ständiga problemet som vi styrketränare kämpas vid haha.

 20150124_131426

20150124_131426

Sitter just nu och planerar på min fina off season diet som jag snart ska få sätta tänderna i efter att ha testat konceptet ”revere” diet nu i en månad. Tanken är att komma snabbt upp i ca 3500 kcal som jag åt om dagen innan min första tävling, eftersom 10 månaders hård diet har satt sina spår på min äningsomsättning och trycket ner den med ca 1000 kcal så kommer detta bli en utmaning men jag har mina knep till att komma snabbt på banan igen.

Har gått upp cirka 8 kilo från luciapokalen och väger i nu läget 79kg ca. Känns helt okej även om man får ångest över formen och saknaden av definition som man ständigt jämför med tävlingsformen vilket man egentligen inte borde göra tycker jag haha.

Har hittat en hel del nya teorier om hur maten kring träningen ska regleras och det ska bli spännande och se vad som blir resultatet. Hela kostschemat kommer jag presentera om några dagar när jag är helt klar med det. Den stora skillnaden är att jag inte kommer sänka intaget av protein då min träning och fysiska aktivitet under dagarna är så pass hög att jag är i behov av mer reparations material än vad många anser.

Kommentarer

kommentarer

edling

Posts Google+