Efterdyningar

2 april, 2015
2 april, 2015

Efterdyningarna efter helgens bravader börja lägga sig. Kroppen har återhämtat sig och hunnit bli nedbruten igen 😉

 

I söndags kände jag mig relativt pigg i kroppen, sov 11 timmar på natten och vakna som en ny människa med en massa nya blåmärken. Då får jag inte blåmärken lätt, men några fina märken hade jag fått. Spenderade hela dagen med att fixa det sista i köket hemma som Oscar har renoverat hela veckan.

Vid femtiden skulle Oscar ut och cykla med en kompis i lugnt tempo. Ja, varför inte!? Blev en liten tur till Särö och tillbaka, 5,5 mil, men innan soffläget fick såklart Oscar punktering med 5 km kvar. Jag och Max cyklade hem, bytte fordon till bil och hämtade Oscar. Så farligt blev det ändå inte, det kunde trots allt ha hänt väldigt mycket längre bort än vad de gjorde. Äntligen soffläge och en välförtjänt kebabpizza 😀

 

Måndag blev vilodag följt av monstertisdag med Aktirun.

Så härligt när värmen och solen börjar krypa fram för då lägger vi in löpteknik igen. Vad snabbt man tappar övningar som man nästan gjort i sömnen innan.

2km uppvärmning

20min löpteknik

1km löpning

 

25 minuter mjölksyraträning.

1 min jägarvila – 100 meter sprint – nedjogg tillbaka

20 utfallshopp – 100 meter sprint – nedjogg tillbaka

30 upphopp – 100 meter sprint – nedjogg tillbaka

 

1km nedjogg. 7km på cykel hem.

Kommer hem till hemmagjord pizza 😀 Vi gillar pizza i vår familj 😀

 image

 

Kommentarer

kommentarer

ocrkarin

Posts Facebook Google+

Jag läser nu mitt tredje år av fyra på Osteopathögskolan i Göteborg och utbildar mig till Osteopat. Innan dess har jag läst en termin på Sjukgymnastprogrammet i Göteborg, 30p. Jag började läsa till Osteopat för att utveckla mina kunskaper inom kropp och hälsa. För att kunna hjälpa människor till ett starkare och friskare liv. Tidigare har jag spelat fotboll i division två och var lagkapten som 17 åring i division 3. Jag har alltid varit driven att föra människor, grupper och mig själv framåt genom att inspirera, motivera och leda. Från 2008 har jag åkt mycket snowboard, cyklat, löpning, klättring och längdskidor. Idag tävlar jag i OCR- Obstacle Course Racing, hinderbanelöpning sedan i maj 2014 och satsar på en bra placering i VM 2015.