Första inlägget

22 februari, 2015
22 februari, 2015

Ja nu blir detta min första inlägg här på MM sport. Känner att jag är så hedrad över att få chansen att tävla för ett så bra team.

Hade ni frågat mig 2011 så hade jag aldrig kunnat tro att jag 2015 skulle förbereda mig inför min debut i bodyfitness.

På den tiden var jag en överviktig 93 kg tung 3 barns mamma med grymt dåligt självförtroende. Mådde inte bra varken på utsidan eller insidan. Men det var den sommaren efter jag sett mig själv på en film som jag insåg och förstod att något var tvungen att hända. Jag beslutade då att jag skulle ändra min livsstil om jag ville se mina barn växa upp.

Har inte varit en lätt resa,  varken fysiskt eller psykiskt.

IMG_20150220_090604

Men ni idag,  nästan 4 år senare har jag -20 kg på min kropp. Förutom att mitt yttre har ändrats så har min största ändring blivit inombords. Förr vägrade jag stå vid en spegel och jag hatade se mig själv på kort och film. Vart äcklad rent av av mig själv.  Idag älskar jag verkligen min kropp. Även fast jag inte är i tävlingsform än och har en bra bit kvar. Så kan jag inte sluta förundras över hur mycket vi människor kan åstadkomma så länge som man har ett mål och en vilja. Jag verkligen älskar och se hur min kropp ändras. Hur muskler blir större och kroppen får en annan definition.

Jag är så spänd över va som komma skall och se hur man kommer se ut efter sommaren.

Får frågan om jag är fåfäng. Att Fitness är en fåfäng sport. Jag kan inte tala för hur alla andra tycker och känner.  Men för mig handlar denna debut om så mycket mer om bara att ha en trimmat och grymt fin kropp.  För mig handlar de om att övervinna mina hjärnspöken. Känna att jag har gjort mitt bästa och kämpat in i de sista. Att våga stå framför hundra tals människor i enbart en liten bikini. Behöver få utmana mig och mitt självförtroende.

Jag kommer aldrig glömma vars jag en gång starta. Men jag kommer kämpa varje dag i hela mitt liv att vara den bästa person som ja kan vara. Ska vara den bästa versionen av mig själv.

”Never stop believing and be your own hero” 

Puss och Kram

Kommentarer

kommentarer

Ninnie

Posts Facebook Google+

Fd 93 kg norrländska som är 35 och som 2011 insåg att efter 3:e sonen att hälsan började gå ut för. Ändrade sin hälsa sin livsstil med bättre mat och träning. Idag ligger jag på -25 kg och siktar på mitt mål. Att göra min debut I Bodyfitness. Allt går sålänge man tror på sig själv och gör sitt bästa. Jag har en dröm ett mål och kommer kämpa och ge allt för att komma dit.