En andra chans i livet!

10 februari, 2016
10 februari, 2016

Hej alla goa människor,

Sitter här och funderar i min ensamhet allt jag gått igenom det senaste, allt som hänt på så kort tid. Kan inte förstå, vill inte förstå hur jag ens kunnat stå upp och ta mig mot mina mål om och om igen. Orkat vakna på morgonen och ta mig till jobbet, till träningen, stå på scenen i X antal tävlingar under 2015, gå på flera olika sorters behandlingar. Ett stort mysterium för mig, kan man vara så stark i psyket och i kroppen att man aldrig låter sig brytas ner utan bara fortsätter denna långa vandringen mot en förändring?

På vår första teamträff som var nu i helgen satt en man vid namn Anders Bengtsson och berättade sin historia om sitt liv, det berörde mig något enormt för alla hans tankar, hans tillvägagångssätt för att fortsätta framåt och vara stark väckte otroliga minnen i mig själv från när man låg och tittade i taket på Sahlgrenska med massa gifter i kroppen. Alla motgångar, alla missöden som kom, han reste sig starkare och starkare varje gång.

12705183_10153923050729122_290844864382762525_n

Jag själv är fortfarande väldigt skakig av allt som hänt och kan fortfarande inte förstå hur saker och ting blivit i slutändan, stå och prata med 1-2 personer om min resa och hur j*vla mycket som slagit mig i nacken, det klarar jag! Men när jag skulle försöka nämna det inför gruppen på teamträffen kände jag hur rösten började skaka, handsvetten kom och tårarna började vattnas i mina ögon. Allt är väldigt färskt för mig och jag vill väldigt gärna dela med mig för att inspirera och motivera andra hur jag tacklat allt, men detta får vänta lite. Jag lovar att blotta mig så fort jag är redo för det, men just nu är jag väldigt sårbar och svag inombords.

Det har även blivit en andra chans i min träning kan man säga, jag har börjat enligt ett helt nytt tankesätt som kommer från min gode vän Kristian Sewén. Man kan väl säga att det gör nytta på både min fysik och min styrka, äntligen hittat något som funkar, som får mig att växa och bli lite starkare än tidigare :)

Idag kom han även ner mannen, myten, legenden 😉 för lite jobb, men vi passade givetvis på att ses en sväng på gymmet. Imorgon bär det av till GKK för att se om man kan lyfta med de stora grabbarna.

En annan nyhet jag kan dela med mig av är att jag fått förtroendet av MM Sports att bli deras Disiplinansvarige för AF i Göteborg :) väldigt roligt att kunna sprida en gemenskap och kunskap till alla härliga AF människor som brinner för samma ”den bästa” grenen 😉

 

Nu är det dags att försöka ta sig till John Blund, hoppas ni får en toppenkväll :)

Må väl & ta hand om varandra

/M

kommentarer, 528 Visningar

Kommentarer

kommentarer

mikaelh

Posts Google+

Väldigt energisk hetsig person som triggar igång stämningen på gymmet, i vardagen och i livet. :) Följ mig i min vardag gällande träning, jobb, mat, vänner och framförallt min resa mot fler tävlingar i höst!