Ordning på chaos, huvudet på rätt ställe!

15 januari, 2015
15 januari, 2015

God kväll :)

Som jag pratade om i mitt senaste inlägg så var det då dags att påbörja min kur med cellgifter, det har nu gått lite mer än 2 veckor och jag kan väl säga att man blir då inte pigg och energisk av det.
Men som rubriken säger så är jag alltid väldigt bra på att just fokusera och tänka på rätt saker, planera vardagen efter de förutsättningar som finns.
Det kommer aldrig vara någon mening i något sammanhang att gräva ner sig och börja tänka negativt, detta får jag se som min stora provning i livet, min fight. Precis som när jag ska tävla så gäller det
att se målet framför sig, och bara köra. Likadant tänker jag nu, skillnaden är att jag vet inte hur länge jag kommer få behöva ta dessa tabletter eller hur lång tid det kommer ta innan jag är över mållinjen.
Men det spelar väl ingen roll eller? Så länge man har rätt inställning och krigar på så vet jag att där står man en dag med flaggan i topp. Men nog om dessa tråkigheter känner jag, ni vill väl läsa lite positivt
med hoppas jag 😉

Nyfikna :P

Jag hade ett väldigt intressant och bra möte med mina samarbetspartners och sponsor MMSports där Tim Nygren satt vid klubban ;), Jag har nu samarbetat två år sida vid sida om MMSports och detta känner jag är bara början på en väldigt lång och rolig resa som skall göras. Mer information kommer att komma ut vad som bestämdes, ni får ha lite tålamod :P…

Nu på lördag skall det iaf firas att min vän Tim har äntligen hittat sitt hus han letat efter förtvivlat, så det kommer lagas god mat, drickas gott vin och se vart kvällen leder helt enkelt. Känner jag oss rätt så blir det i en hög stämma till någon härlig låt 😉

Träningen går ändå framåt tycker jag, dock är det värre med vikten som fortfarande inte rör sig. Men det är många olika saker som spelar in i detta just nu så jag får ta en sak i taget och köra på bara så gott jag kan och orkar. Jag ger mig då inte i första taget :)

Och jo förresten, jag drar till Thailand med minsann nu den 13/2 med inga mindre än Sandra Reiche, Tim Nygren och min älskade Helena :), kommer bli otroligt skönt att få komma bort lite och bara koppla av, njuta och ta dagarna som dom kommer. Sen vet jag ju att min farbror (som bor nere i Thailand) väntar ivrigt på att få besök av sin gudson återigen detta året.

Snart ligger man här igen :)

Snart ligger man här igen :)

11/2 på Hovet

11/2 på Hovet

 

 

Något kommer hända innan Thailand som nästan är lika bra.

Det blir en tripp till vår Huvudstad, eller ja Hovet för att vara exakt den 11/2,

där jag kommer få världens träningsvärk i nacken till SLIPKNOT!!!!!!

 

 

 

 

 

Men ja, snart somnar jag här framför datorn så jag kommer behöva krama kudden känner jag, hoppas ni haft en bra dag.

Må väl
/M

kommentarer, 370 Visningar

Kommentarer

kommentarer

mikaelh

Posts Google+

Väldigt energisk hetsig person som triggar igång stämningen på gymmet, i vardagen och i livet. :) Följ mig i min vardag gällande träning, jobb, mat, vänner och framförallt min resa mot fler tävlingar i höst!