God Jul & Gott Nytt År peeps :)

23 december, 2014
23 december, 2014

Ho Ho Ho,

Nu har jag kommit på ”fötter” med allt som hänt det senaste i livet, Tävlingssatsningen som gjordes mot Decembercupen i
AF gick riktigt bra. Jag är jättenöjd med min utveckling sedan förra året då viktskillnaden var 10kg + och hårdheten den samma.

Dock så är man fortfarande lite rookie på vissa områden och detta året misslyckades jag lite med min vätsketömning inför prestationsmomenten, vilket gjorde att jag hade ingen ork alls. Men jag krigade på så gott jag kunde och detta genererade till en 4:e placering i -180cm klassen.

Två av de som kom före mig Robin Olsson samt Daniel Nilsson visste jag skulle bli svårslagna men förhoppningsvis så möts vi igen boys 😉

1960133_10152416869137143_1677039982980306419_n

Dagen efter tävlingen, fick bra tryck på gymmet :D

Dagen efter tävlingen, fick bra tryck på gymmet :D

Jag och Michaela lika glada som alltid :)

Jag och Michaela lika glada som alltid :)

 

Riktigt stolt över dig Mela som knep första platsen i sin klass! Du är helt fantastiskt!

Riktigt stolt över dig Mela som knep första platsen i sin klass! Du är helt fantastiskt!

 

I början av min diet fick jag ett oroväckande besked som jag väntat på svar, vilket gjorde att denna dieten blev inte bara fysiskt jobbig utan även väldigt psykiskt
för min del. Men tack vare alla nära och kära vänner så tog jag mig till slutet av min satsning med flaggan i topp. Min nära vän Joachim Bartoll har varit ett stort stöd i alla
mina satsningar och kommer alltid att vara en del av min utveckling på det planet, min vapendragare och kära vän Michaela ska ha en stor eloge för sitt stora stöd,
utan henne hade jag aldrig klarat det överhuvudtaget. När jag varit nere och energilös så har hon alltid lyft upp mitt huvud, när jag behövt prata har hon funnits där för mig.

Kristian Sewén har med varit en stor mentor och teknikcoach likaväl i gymmet såsom i mitt privata liv, oerhört tacksam för all hjälp!

Det jag egentligen vill komma till och som jag har väldigt svårt att prata om är att jag nu fått mitt besked av läkaren gällande alla undersökningar jag varit på.
Då jag först ville ta det med mina närmsta vänner, barndomsvänner och familj så har jag nu bestämt mig att gå ut med detta till er alla så ni förstår att man klarar det mesta
om man har viljan samt vänner som stöttar en.

Det är med en tår i ögat jag skriver ner detta i text men samtidigt känner jag mig lättad av min val att gå ut med det, jag har fått cancer! Läkarna kommer börja ge mig behandling med cellgifter i tablettform så fort jag kommer tillbaka från Skåne efter Julfirande med min familj.

Det som känns tungt är att jag redan kämpat med ett besked som kom i Februari gällande min älskade mor att även hon fått cancer, min mamma har redan lungemfysem och kol så detta tog riktigt hårt på mig.

Allt genererade i att jag jobbade fruktansvärt mycket för att koppla bort tankarna, långa dagar med tungt arbete samt långa träningspass direkt efter och väldigt lite sömn. Vilket som vi alla vet får sig ett bakslag tillslut och mitt var ett blödande magsår. Jag inledde alltså dieten med ett blödande magsår, huvudet var ej på skaft och kroppen ville inte samarbeta med mig alls.

Men för att komma tillbaka till det jag egentligen skriver om så gjorde jag en undersökning i Mars månad för en knuta, jag tyckte det kändes som bråsk och därför inget att kolla upp. Efter att ha pratat med mina föräldrar så ville dom att jag skulle kolla upp det vilket jag gjorde, fick tid för återbesök ganska snabbt men det blev uppskjutet p.g.a mycket jobb från i början av April tills i mitten av Oktober.

Då åkte jag in och kollade mig igen, undersökning efter undersökning gjorde att jag nu fick det tunga samtalet om min sjukdom.

Anledningen till att jag tvekat att berätta och gå ut med dett offentligt, är för jag vill inte att folk ska titta på mig och tycka synd om mig. Jag skriver inte detta för att få uppmärksamhet eller bli behandlad på något speciellt sätt. Jag vill bara känna den lättnaden jag har nu när jag skriver ner detta blogginlägg och berätta för er alla hur det ligger till.

Så nu tar min nya satsning fart att kicka skiten ur denna jävla cancern så är jag förhoppningsvis tillbaka snart igen friskare än någonsin.

Ta aldrig något för givet mina vänner, lev livet och håll aldrig tillbaka!
Man lever bara en gång, lev den då som ni vill och gör det ni älskar med de ni älskar.

God Jul & Gott Nytt År på er alla, hoppas tomten kommer med något fint till er imorgon 😉

Må väl
/M

kommentarer, 1 069 Visningar

Kommentarer

kommentarer

mikaelh

Posts Google+

Väldigt energisk hetsig person som triggar igång stämningen på gymmet, i vardagen och i livet. :) Följ mig i min vardag gällande träning, jobb, mat, vänner och framförallt min resa mot fler tävlingar i höst!