Datorstrul = Bloggtorka! Ej OK! Meeeen SRF 2014 är snart här! :)

29 maj, 2014
29 maj, 2014

Tjaaaabbbaaaa folket :)

Hoppas ni har njutit av vädret som äntligen kommit till oss, för det har då jag tillsammans med både gamla och nya vänner :)

Har precis kommit hem efter ett benpass tillsammans med Tim, Andreas & Sandra, ajajaj vinst igen TIM ;)..

Mycket har hänt sen mitt senaste inlägg, både positiva och negativa saker. Tycker vi börjar med det positiva det är alltid bäst :), vågen går uppåt och formen lika så, tävlingslicensen blev betald i veckan så nu är det bara att blicka framåt och ställa in full fokus på första målet detta året, som är SM i Karlstad den 6 September. Hoppas vi ses där?

Något som tynger mig hårt är att jag fått ta farväl till min trogna älskade vän Maddox, hans höft var helt uppsliten och veterinären ansåg att det inte gick att göra något åt för han hade lidit av det även efter en operation. Mycket tänkande fram och tillbaka tog mig till det klokaste beslutet för honom, och detta var att låta han få ro. Hans urna väntar nu på mig hos mina föräldrar i Skåne. Blev mycket ”skämma bort” och göra allt han älskar innan det var dags. Glass, bada, nykokta ben osv :)

Vila i frid min vänMin syster och Kevin

Maddox <3                                  Hälsar ju även på mina älskade systerbarn och hennes familj när man är nere i Skåne. Dom växer för snabbt nu tycker jag :)

 

Och till inläggets höjdpunkt! SWEDEN ROCK FESTIVAL 2014 närmar sig hastigt. Så nästa vecka försvinner jag tillsammans med alla mina härliga vänner under jorden för ett x antal dagar och bara njuter av livets gåvor. Rock och ÖL 😉

Många som tänker att man kan väl inte dricka öl och tävla, träna, ha bra kropp etc? Men vet ni vad DET GÅR!!! Bara njut av livet, låt inte allt hållas och övertänk inte alla situationer. Man måste leva också, vi lever bara en gång och se då till att lev det rätt. Inte för att jag menar nu att ni ska ut och supa ner er varje helg, men att dricka till det ibland gör absolut ingenting :)

10325535_720210241355777_8407252093279876542_n

10369187_717851958258272_872301714499998048_n

Nej nu måste jag ut i solen :) Ha de gött peeeepz till vi hörs igen 😉

/M

 

 

kommentarer, 364 Visningar

Kommentarer

kommentarer

mikaelh

Posts Google+

Väldigt energisk hetsig person som triggar igång stämningen på gymmet, i vardagen och i livet. :) Följ mig i min vardag gällande träning, jobb, mat, vänner och framförallt min resa mot fler tävlingar i höst!