Helg i Stockholm, Body Classic 2014

6 maj, 2014
6 maj, 2014

Tjena alla träningsnarkomaner 😉

Precis satt mig i soffan efter ett brutalt bröstpass med Tim Nygren, blir alltid sjukt hetsiga och härliga pass!!

Gått ett par dagar nu sen min senaste inlägg, detta för jag har samlat motivation och blivit sjukt inspirerad av alla våra team medlemmar och givetvis alla andra atleter som toppat sin form på Body Classic i Solnahallen. Jag fick äran att vara med och stötta och peppa backstage till Michaela Augustsson, som med sin vilja och enorma krigarskalle drog hem ett silver i sin första AF tävling, GRATTTTTIIIISSSS 😀

DSC_0085

Jag fick även se något jag längtat efter sedan Robert Berg drog igång sin satsning i CBB detta året, hans sjuka fysik och enorma kunskap i posering. En stor inspirationskälla för min egen del i min satsning om att en dag lyckats få massan för att kunna stå bredvid honom på scen, det hade varit en stor ära och något jag krigar för varje dag på gymmet. Men nu är satsningen AF tills dess att jag känner mig redo att steppa upp till de stora grabbarna 😉 Resultatet blev även här ett Silver för Robert, men i mina ögon är han guldmedaljör med tanke på sin stora utveckling och framgång på enbart ett fåtal tävlingar inom CBB.

DSC_0077

Resan upp gjordes med min vapendragare Magnus Johansson, vi har alltid lika trevligt när vi är på våra roadtripps :), mycket tjöt och träning med god mat. Blev ett träningspass med min barndomsvän Mikael Vuorela när man ändå var i hans hoods på Flex Gym i Hagsätra. Fredagskvällen spenderades på Thai restaurangen Pong, (gaaah sjukt god mat) rekommenderas starkt när ni är i Stockholm.

Lite bilder nedan från helgen :)

DSC_0049DSC_0050DSC_0056 DSC_0055

 

Lördagen efter tävlingen spenderades med härliga människor från MM familjen, blev middag på kvällen följt av en drink innan man slockade på kudden efter en hektisk dag. Som vanligt vaknade jag och Mange onormalt tidigt på helgen och drog till Friskis & Svettis för att bränna loss ett fruktansvärt svettigt ryggpass med intervaller mellan seten.

DSC_0091 DSC_0087 DSC_0088 DSC_0089

https://www.youtube.com/watch?v=bGYJf2PKoVQ&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=_xi_oiNTPw0&feature=youtu.be

http://youtu.be/5kH1sNkeTCE

Lite filmklipp från min team medlemmar!

Nej nu är det dags att sova för imorgon ringer klockan 05.00, blir att ta flyget upp till Stockholm över dagen för att sitta i kundmöte. Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig tisdagskväll.

Se nu till att kriga på inne på gymmet och utanför!

Ha de gött /M

 

kommentarer, 753 Visningar

mikaelh

Posts Google+

Väldigt energisk hetsig person som triggar igång stämningen på gymmet, i vardagen och i livet. :) Följ mig i min vardag gällande träning, jobb, mat, vänner och framförallt min resa mot fler tävlingar i höst!