Äntligen Team Body Science! :D

1 maj, 2014
1 maj, 2014

TJÄÄÄNA,

Ingen alkohol för mig under gårdagen så jag sitter och börjar känna stimmet komma från Jacked-XX, love that feeling! Strax gymmet som väntar :)

Ni som inte vet vem jag är eller tidigare har träffat mig kommer få höra historian om min resa från (enligt mig) SUMO till atlet. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter samt kunna hjälpa er andra där ute som försöker och verkligen vill gå ner i vikt. DET GÅR! 4 månader resulterade i -66 kg på vågen. Mer om detta kommer komma under ett separat inlägg :)

Jag har tidigare varit medlem i Team MMSports men fick nu äran att hoppa upp ett steg till Team Body Science, jobbar just nu som assisterande projektledare på Graniou Sweden AB med telecom. Klättrar på höjder i master och leker apa :) Är ursprungligen från en liten håla i Skåne som heter Bromölla men numera bosatt i Göteborg sedan 6 år tillbaka, staden med alla GOA gubbar 😉

Dags att dra sig till gymmet för att bredda lite axlar!

Ut och njut av solen och samla på er massa D-Vitamin!!!!

DSC_0014

/M

kommentarer, 574 Visningar

mikaelh

Posts Google+

Väldigt energisk hetsig person som triggar igång stämningen på gymmet, i vardagen och i livet. :) Följ mig i min vardag gällande träning, jobb, mat, vänner och framförallt min resa mot fler tävlingar i höst!