EN TÄVLING, FLERA PRESTATIONER, ETT GULD!

Michaela Augustsson —  27 november, 2014
27 november, 2014

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Dagar efter dagen… dagen där allt slit, all utveckling och framsteg leder till en av de kraftigaste urladdningarna som sker på Tävlingsdagen.
Athletic Fitness Decembercupen 2014 fullständigt sprudlade och senare exploderade av energi i denna fantastiska fitness gren av prestation med tillika fantastiska atleter. Det var en helt galen dag med massa glädje, laganda, endel frustartion, massa skratt, energi, stolthet och endel frustration och tårar. Dessutom en exploderad magnesiumtub 😀 Summa summarum en känslomässig dag för många, många som går upp och mäter sina styrkor, främst mot sig själv men också kanske första gången mot andra, framför både domare och publik.

Klassen i damer blev en öppen klass med 16 st damer. Öppen klass betyder alltså att både damer långa och korta (över och under 1,65m) tävlar tillsammans. Detta är en ganska ovanligt stor uppsluttning av damer än vad edt brukar vara inom denna grenen vilket kändes superkul =) alltid kul att kunna tävla mot fler såklart. Det säger mer om din prestation tycker jag, om man kan utmanas av fler.
Fysikronden gallrade ut en tjej, och senare var vi 15st mot styrkan, Jag tog en första placering i fysiken. Så jäkla skönt! Det kändes riktigt bra för mig i denna satsning då jag nojjat en hel del del med den där jäklans formen 😉

10407085_10152512077294067_8013811250000063003_n

 

 

Styrkeronden bestod som vanligt av chins och dips. Jag lyckades få med mig 20 godkända chins (gjorde 23 men det var otydligheter och olika bedömningar från domarna tyvärr som gjorde att flera av oss tävlande inte uppfattade varför eller när vissa chins blev bortdömda) jag må låta tjurig och självgod, men jaa… jag är principmänniska och tävlingsmänniska uti fingerspetsarna, därmed är det viktigt att man får konsekvent och lika bedömning. Om man inte får tilltalat till sig att någon chins ej är godkänd så kör man ju på likadant och tror de är  bra. GAAAHHH!! 😀 haha.. men iaf, slog jag mitt egna lilla personbästa med 2o chins på tävling. och även totala 23st är personbästa i tävlingsstrikta. :) Så jag är nöjd!

Dipsen var det inget snack om, gjorde 25 godkända, (26 totalt) också personbästa på tävling.

Sen blev det finalen, de sex bästa går vidare i finalen och i denna tävling är det rodd. 60 sek rent ös för att ro så långt som möjligt. Inget utrymme för misstag eller feldrag minsann, Här gäller det att ha tungan rätt i mun och inte tömt sig för hårt för att orka ro ordentligt. Jag har tränat en hel del rodd i denna satsning, mer kontrollerat och genomtänkt denna gången! Och det var så skönt att kunna visa upp den prestationen på plats, när det gäller! Swooosh sa det  så satt jag där med stumma ben och ett resultat som ledde till en första placering i rodden! ( I tillägg så vill jag bara av ren och skär självbekräftelse säga att jag rodde lika långt som 6 placeringen i -175  killarnas rodd och 1 m mindre än den personen på 5e placeringen 😉 hehe…) 316m blev resultatet och det är jag nöjd med :)

Nedan följer riktiga fightingfaces och riktigt fokus 😀 haha…

af prestation

 

 

En heeeeelt fantatsisk känsla att ta emot den snygga stora pokalen som 1.a Gulmedaljör på Decembercupen 2014! Vilken känsla ! Jag har banne mig slitit hund under denna satsning, och nu fick man betalningen :). Älskar tt jag kunnat dela denna glädje och känsla med mina närmaste vänner och teamakamrater.

10686730_10152508432269067_3605976208713768904_n

Något som var nästan en lika härliga känsla var faktiskt den hela gemytliga andan som denna tävling bidrar med. En sån skön stämning med massa underbara människor att dela den med. På denna tävling så tror jag att MMsports tävlingsteam stod för 80% av tävlingsdeltagarna så våra MMsports familj var heeelt överlägsen. Så mycket stöd, skratt, kramar, lyckoljud och hjälp gick att få i massvis.
Det var också en helt häärlig stämning i just AF deltagarna där flertalet också var MMare och goda vänner! Hade själv världens bästa stöd iform av backstage kompisarna Mikael Hamrin och Daniel Ekstam som tog 4e och 5placering i sina respektive klasser, min fantastiska goding, coach och allmänt lugnande stöd för mina ibland lätt överhypade nerver Kristian Sewen!  Även finisarna Isabelle Karlsson som var helt vansinnigt grymt utvecklad och hade en helt fantastisk fysik i år. Hatten av vännen ! Och sötaste Jannie Ekdahl stod också på scen med mig och plockade hem bronset totalt välförtjänt med en grym prestation rakt över, stark i rodden ;O), också hon chillade backstage med oss :) Vilket gäng 😀
10734215_403091453173182_2700833242892332947_n
 Jag hade ett smile från öra till öra under hela söndagen, och är så otroligt glad att fått göra denna resa och se hur jag kan prestera när det verkligen gäller, och att jag tydligen gör det ganska jäklans bra! :)
Jag vill säga Tack till er alla som peppat och stöttat via Facebook, Instagram och här på bloggen. till alla er som kommer fram på gymmen och ger en härlig klapp på axeln eller bara hälsar. Alla ni vänner och familjer som ställer upp och förstår alla dessa konstiga  märkliga satsningar och beteenden 😀
Största tack till DIG Kristian Sewen som hjälpt mig med din kunskap, erfarenhet och massa kärlek genom tuffa jäkla griniga pass, hemska dietdagar och tjuriga barnfasoner i brist på socker 😉 haha, skämt å sido, du har varit en klippa och ställer upp på alla de sätt du kan till 100% och det hade inte alls gått lika bra lika fort utan din input 😉 PUSS på DIG *
Tack till grymmaste Mikael Hamrin som jag tränat mycket med under satsningens sluspurt . Alltid massa galen energi och vi gör alltid bra pass ihop! Är så otroligt stolt över hans prestation han gjort sedan förra året. Tagit sig igenom livets sju helveten dett året tror jag och står fortfarande pall och genomför en hel tävlingssatsningen med flaggan i topp alltså. Mäkta imponerad och ser fram emot fortsatta satsningar tillsammans <3 :)
STORT TACK till familjen MMsports som alltid står starkast i min rygg och hjälper mig fram i min a satsningar med de bästa förutsättningarna inom både erfarenhet och kompetens via vårat stora team och profiler och kontaktnät. Vårt i särklass grymmaste kosttillskottutbud som optimerar vägen fram och inte minst deras grymma service och snabba leveranser! TACK!
Med den här härliga känslan så blickar jag vidare en vecka till då jag sådär super optimalt skall vara med i REPPOWER finalen på söndagen på fitnessfestivalen som går av stapeln här i Göteborg i helgen! Så bara sådär så är det dags att ladda om, fylla energi och lyfta tunga jäkla vikter så många gånger man bara orkar på 60 sek! Jiiiises. Det ska bli en intressant omväxling sådär efter en tömning och urladdning en vecka innan 😉
Här tränade jag i början av veckan på att gå igenom mina vikter och testa böj igen ( var ett tag sen 😉 )  skavde av färgen också sådär lagomt hardcore 😉
1897724_10152510924004067_5184967202104668463_n
Jag hoppas så många av er som möjligt kan komma och hejja på på söndagen 09.45 Exposcenen på Fitnessfestivalen (grabbarna kör Lördag 15.45), för tro mig. jag kommer verkligen att behöva det med de grymma tjejer jag ställs emot denna helgen!

Så det kommer en lite längre uppdatering med bilder framöver efter FitnessFestivalen och när allt lugnat sig några hekton.’

Vi ses på Sveriges största FitnessFestival på Svenska mässan här i Göteborg nu i helgen då alla träning och Fitness freaks>! Och om inte…. så syns vi efter det på gymmet då tung jäkla styrkelyftsträning kommer att återgå på agendan 😉 (längtar lite tillochmed! ) Hej sålänge!!

 

Kram // M

(Liggande backstage och laddar innan entrance i Söndags! Den sköna känslan höll i sig och levererade hela vägen ! :) )

10426140_10152507841469067_851668924587199968_n

kommentarer, 1 022 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+