Hur ser den närmaste framtiden ut? SM? Decembercupen? Styrkelyft?

Michaela Augustsson —  13 juli, 2014
13 juli, 2014

Hej på er

 

Så vad händer egentligen…
Jag har varit diffus och dålig på uppdatering om mitt nästa drag inom tränings/tävlingssatsningar nu… Mycket relaterat till att jag själv velat känna efter, fundera och sköta endel privata delar först.

Denna funderingar har iaf resulterat i att jag kännt efter i kropp och knopp om hur jag vill fortsätta mina tävlingssatsningar.
Det här har jag kommit frma till: Min kropp blev ruskigt sliten efter ”kötta” satsningen till Body Classic och jag har dragits med lite överbelastningskänningar i axlarna sedan dess som börja ge med sig mer och mer men som hämmat mig lite i dips och axelträning.
Min  energi har varit lite sisådär sedan tävlingen, mycket trött efteråt och det var en lång återhämtningsperiod för kroppen med mycket äta, sova 🙂 Test av nya träningsupplägg och nya vinklar och träningsformer för att hitta en ny annan energi och motivation.

kort och gott, motivationen inför att relativt snabbt ladda om infr en ny diet och satsning fanns inte där inför SM, och det är inget jag ens från början räknat med (inte heller Body Classic iofs 😉 ) Så jag var ganska snabbt medveten om att det inte blir något SM för mig i år, jag spar på krutet, tränar upp mig och kommer tillbaka grymmare, mer motiverad och i min bästa prestationssituation nästa år. Som jag tycker det ska vara vid ett SM. Jag vill aldrig gå in i något halvhjärtat, dämed gör jag hellre bättre beslut för både min kropp, psyke och mina förutsättningar för att göra mig själv, men också er andra, mina sponsorer och coacher rättvisa =)
För min del har det varit väldigt viktigt att kunna känna att jag har tid att upptäcka min nya stad jag flyttat till (i samband med förra dieten) njuta av sommaren och ha utrymme för att vara spontan och impulsiv utan krav, måsten, planering eller prestationsförväntningar. Ibland behövs tid att bara få skaka av sig allt det och bara vara 🙂

offseason summer

Sommaren är en tid av njutning, spontanitet, så vill jag ha det denna sommaren <3     Från en fotning för grymma Offseason apparel

 

Så precis som min tidigare planering kommer jag att fortstätta mot Decembercupen och göra en tävling där 🙂

Sen kan man ju säga, att jag har ett par fina fina lyftarskor påväg hem….. vad jag väljer att använda dem till eller när återstår att se 😉 en sak är säker iaf… Det blir nog en glad blond skit i rosa trikåer framöver iaf 😉

 

tax

 

Hur har jag tänkt mitt upplägg dårå?

Jag sitter och finurlar lite på hur jag ska få in alt jag vill på ett bra sätt.
Jag kommer jobba efter 6 veckors perioder är min tanke, med upplägg som skall varva styrkelyftsmomenten och mina svagheter samt teknik där med prestationsmomenten i Athletic Fitness. Jag kommer skvallra lite om mitt slutgiltiga pussel när jag kommit fram till det. Och sett att det fungerar i praktiken för mig 😉
Ska bli kul kul med nya utmaningar, satsningar:)

Nu ska jag iväg och Böja och Marka lite tror jag (magen är full av härlig söndagsfrulle så det blir ett sjuhelsikes pass har jag bestämt 😉 )

kram sålänge!

_DSC5211

 

Kommentarer

kommentarer

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+