Sommar & Proteingodis & dags för MMSPORTS 5 års JUBILEUM 24/5

Michaela Augustsson —  24 maj, 2014
24 maj, 2014

Hej ute i cybervärlden!
Hoppas det inte är lika hett åt er som jag har det inomhus i min lilla hamsterbur (etta på 40kvm) !

Det är ju helt gaaalet vad varmt det varit senaste dagarna, Absolut jag om någon älskar varmt och skönt väder, en seriöst, tropisk-dengufeber-varmt e ju inte helt optimalt när man jobbar med patienter, lyft hit och dit, träning och när kroppskontakt. Jises! 😉

MEN.. å andra sidan skvallrar det en hel del om att den magiska svenska sommaren gjort entre på bästa sätt 🙂

Jag har faktiskt hunnit med att lapa sol de senaste helgerna, hittat på massa utflykter  med fina vänner och varit ute och upplevt göteborgs nattliv 🙂 Trevligt!

rödasten

Chill och själavård vid fina Graffitiinspirerade RödaSten i Göteborg!

sommar

Fantastisk dag vid Marstrand, vattenskoter & utemingel med min underbara vän Thomas och reflektion vid saltholmens klippor.

liseberg

Även Liseberg har hunnits avverkats för första gången i år ( there are more to cooome!! 😉 ) Jag sägre bara HELIX! Go for it. 2min av ren och skär adrenalin kick.. skrek som en käring hela turen 😉

Nu när ingen diet föreligger har jag också emellanåt hittat charmen med att testa massa nya roliga varianter på recept, substitut på gotteri så man kan iaf äta lite mer med bättre samvete ;D
Senast ut blev diverse olika varianter på proteinbollar

Look at this deliciouse results!
Mina vänner som fick njuta av dem en varm dag vid Marstrand (de höll sig dock kylda i min grymma rosa Sixpackväska såklart 😉 !! )

proteinbollar

 

 

Recept: (Grund recept)

Ingredienser:
1,5dl Havregryn

1dl Äggvita (smart att köpa på dunk, waste of eggs otherwise !)
1dl Body Science Casein/Dietfuel
Tillsätter sötningssuketter (tycker de är starkare än strö, funkar med flytande åxå) efter smak!


En tuch av Green Valley Maple syrup

Kallt kaffe (så mycket tills ni har fått en bra konsistens)

Rullade i krossade hasselnötter/havregryn/kokosflingor/krossade proteinkakor 😉

De andra bollarna har jag liksom låtit kreativiteten flöda med.
Jag har gjort några med Bodyscience Jordnötssmör i, Någa med dietfuel blåbär och lågkalorisåsen blueberry syrup och puffat ris. En mer matig variant.
Sen den mest spexad varianten som INTE såg ut som en fröjd för ögat (tänk mer på nyfödd bebis avföring SORRY, men its true! 😀 haha.. ) Men när mina vänner vågade sig på att pröva visade det sig vara en vinnare för många!!!

Jag snackar givetvis om mina diarre`gula Lakritsbollar 😉 haha.. gjorda med puffatris och Kung markattas lakritspulver! (tumme upp för nytänk)

Iaf, det var kul och fantastiskt enkelt! Sånt gillar jag, samt att resultatet blev löjligt gott. Jag fick en hel del inspo tillmitt freestylande från MMsports Receptlinje som finns på hemsidan 🙂 Fanns massa gotteri att göra där.

 

Nyheter!

 

Dessutom för er som missat (ni som inte är freakazoids på allt utan tillsatt socker och vänder på huvudet så fort man hör kvarg kanske 😉 ) så har det kommit en ganska trevlig oh välkommen nyhet från skånemejerier iform av smaksatt kvarg utan tillsatt socker:
lindahls-lanserar-smaksatt-proteinrik-kvarg-utan-tillsatt-socker-8466-15315Smaken är helt ok, något mindre i sin smak, vilket av naturliga skäl är självklart 😉 Hallon och passion är mina favoriter, söttand som jag är, lemon lime är väldigt frisk och syrlig men inget mellis substitur. Däremot på kanske bakverk som topping etc 🙂
Jag hade på extra sötningsströ och hallon samt salt i min hallon vilket ökar smaken. Passion/persika had ejag Coop egna lightdryck med just hallon/persika och blandade med vilket förstärkte smakerna! Try t you like it!

 

 

Nej nu är det dags att dra sig mot Lördagens Höjdpunkt!! MMsports firar idag sitt 5 åSrs jubileum i Butiken på Övre Husargatan i Göteborg!
Kommer som vanligt bli gaaaaalet drag med massa profiler, atleter, tävlanden, grilltallrikar, REA på produkter och kläder! Ja kort o gott en sjukt trevlig dag!

mmsport5

Så jag rekommenderar starkt att komma förbi och titta in i Butiken idag om någon dag!! =)

Kram på er sålänge!

 

kepa

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+