Fullt ös medvetslös!!

Michaela Augustsson —  19 maj, 2011
19 maj, 2011

Gueess wh0`s back… back again…
Japp tillbaka till bloggen, och tillbaka i Västerås efter några dagar i Karlstad! det var mysigt att få komma hem och hälsa på även om det bara blir för en snabb visit!
Så därav har jag inte uppdaterat bloggen särskilt väl =/ Solly,,,,. kommer uppdatera bättre senare då jag nu ska iväg på möte och sen blir det skola föra att sammanställa ett arbete med mina klasskollegor! Skönt att kä’nna att man är inne på slutspurten nu, sista kursen!! och vet ni…..
Jag klarade Biomekanik tentan!!!!!!!!!! Fick resultatet igår…. FY FASEN VA GÖTT! Det var ju den jag var så galet orolig över… Det var en lättnad skall jag säga…  Nu ska man inte ropa hej redan då jag har en tenta till att vänta på, men beteende delen av tentan gick också jättebra! Så nu håller jag tummarna för den sista delen också!

Igår åkte jag från Karlstad kl 6.00 vilket betydde att jag gick 04.45!! Var så trött att jag inte visste vad jag hette när jag raglade till bussen, jisses… sedan kom hem och direkt till föreläsning 9.15! Efter det plugg till 16. sen hem och åt havregrynsgröt i brist på mat i kylskåpet, haha… sen slocknade jag på soffan, helt död, för att vakna och bara känna hur hela kroppen värkte av trötthet och träningsvärk från Tisdagens knäböj! Där och då fortsatte jag att sova och bestämde mig för att ta träningsledigt!! Efter lite mer sömn var det dags att dra sig upp ur sängen och åka iväg och jobba på gymmet!! UUUUj va trött jag var! Men eftersom jag fick reda på tentan så firade jag ( resten av klassen firade med vin och fest medans jag fick jobba 🙁 ) med en påse plockgodis… nam nam nam nam…..! det var jag så värd.;)

Så nu vill jag att denna dagens ska klaras av med alla bestyr så jag kan få åka och träna ikväll, sugen sugen sugen… blir nog en cirkel om jag känner mig själv;)

japp, lite från mig just nu så ni vet att jag lever, nu tar jag mig en celcius  och drar iväg till mötet och är Grym helt enkelt 😉 Så hörs vi senare med lite mer info om vad som hände i svängen framöver !!

kram kram sålänge

// M

Foto: T. Ivering

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+