Sunny Västerås !

Michaela Augustsson —  9 maj, 2011
9 maj, 2011

Helt otroligt att det för nån vecka sen föll snö på vår mark här i Västerås och idag mätte upp 25 grader och en solbränna där jag satt och stekte vid lunchen 🙂 Uuuuunderbart!! Inte mindre underbart att jag fortsatt varit ledig idag, inget plugg, inget jobb, INGENTING! Inte ofta sådant sker!! Så idag har varit softardag med lite shopping och sedan bara njutit av solen med FiaLotta PlingPlong! Vi bestämde oss för att ta våra svullna salladsmagar efter ”Kajjens” sallad  ( fattar inte att man alltid får så gigantiskt med mat, och min mamma har iaf lärt mig att ALLTID äta upp det man får på tallriken ( på kajjen är det iofs en slags djup tallrik som mer liknar en balja med mat i både form och djup 😉 ) så det är ju bara att lyssna på mammas ord och äta på ( bästa ursäkten nånsin !)  Och iaf gå ut och gå en sväng ( och jobba på brännan samtidigt, alltid bästa konceptet 😉 ) Så vi gick ut och gick och jag visade såklart mina smultronställen av Västerås innerstad och sedan blev vi så galet törstiga att vi svängde upp på Njoy gymmet och drack säkerligen upp halva Västerås vattentorn, vet inte hur mycket jag bäljade i mig!! När vi ändå var där så kunde vi lika gärna köra ett gästspel och disco träna lite!! Haha,… sagt och gjort vi körde på lite ben, armar och rygg a la 2 övningar på varje! Och idag tog jag upp min gamla flört med knäböjen också, som inte fått sig något sedan nån gång i tidig Dec tror jag :S, åch!! Men det var skönt och jag körde inte särskilt tungt, men strikt och djupt och ta mig tusan om det inte var galet jobbigt ändå på 80 kg 😀 ,dags att återuppliva den romansen va ?;)

På tal om promenader hit och promenader dit så har ju jag en förkärlek till att vara ute och gå när det börjar bli sommar i luften och så också denna söndag. Ganska tidigt ( läs tidigt för mig a la 9-10 ) och man ser de här ”efterfesten” personerna som är ranglande påväg hem  i gårdagens häftiga hippa outfit som morgonen därpå inte alls känns lika hipp längre och de höga klackarna ger säkert en och annan stukad fot ( vilket är en vetenskap i sig då med lite vin i kroppen har man inga som helst problem med dessa klackarna 😉 ) och några går säkerligen den ökända `walk of shame` stigen, hehe.. Jag tänkte då på när jag mötte endel på min lilla prommis som i princip kollade snett på en eller övervägde att inte ens möta blicken där jag hoppade fram oförskämt pigg och fräsch och med ett brett alldeles för stort leende som säkerligen förstärkte betongkepsen endel fick bära under de närmaste timmarna 😀 haha…
Anledningen till att jag kan ha varit än mer störande är nog just det där smajlet jag envisades med att ha då jag testar min teori att om man ger ett leende så får man ofta ett tillbaka och förhoppningsvis kommer personen i fråga att bära på ett leende till nästa and just pass it on!!
Man vet ju själv att man blir glad när man möter någon som ser glad ut =) Det funkade bra!! Fick många leenden tillbaka. Vi svenskar är ju faktiskt ganska stela mot varandra och alla ska hålla sig på sin kant, sköta sitt och inte vara för mycket men inte för lite, helst så lagom du kan på alla plan.. Tråkigt tycker jag så bjöd på en BIG SMILE SUNDAY under min promenad! (en och annan som kanske också trodde att jag flörtade, men det bjuder jag på i såf ;)) Så tänk på det nästa Söndag, på med smajlet och strunta i att folk kanske undrar om man rymt från ett vårdhem, eller ser lurig ut eller börja leta i arkivet ” Vem är hon nu igen då, känner jag henne” 😉 Jag tror att det uppskattas ändå, jag uppskattar det iaf ;O)

jaja, nog med dravvel!! helgen har varit kanoners och i Lördags var jag hemma hos Coach Fredrik ( kommer alltid fortsätta kalla honom för det, lättast att veta vem jag menar då 😉 ) och Ellinor tillsammans med Jocke och de andra som är involverade i Talangjakten 2011 då det skulle gallras ut vilka stjärnskott som kommer bli uttagna till årets chans i Talangjakten på samma sätt som jag förra året!! Åhhh värsta sentimental blev jag och ville vara med igen som deltagare 😉 Det gick bra och resultaten kommer snart!!!;);) Kommer bli ett grymt gäng, så mycket kan jag än sålänge säga 😉 * retsticka retsticka*
Det bjöds iaf som vanligt på grym mat och desserter hos dessa naturbegåvningar när det kommer till smaksenasationer  och är bara tvungen att dokumentera dessa läkerheter ( tog givetvis bara kort på desserterna, haha, märkligt det där )

 

Olika Pannacotta varav två med "Fightline" Protein och en gjord på lättcocosmjölk toppade med bär!!! Suveränt goda !!!

 

Cheescake right from heaven to my mouth 😉

Schweizernötstårta!!!!!!!!!!!!! Sinnessjukt gott!!

Mockaruta/kladdkaka ! Gissa vilken bit jag antog var min ? 😉

Tack så hemskt mycket för den mysiga kvällen Fredrik och Ellinor och alla andra som var med!

( Talangjakten 2011 bered som sagt för grymma matträffar framöver 😉


Jag var nyss och öppnade mitt kylskåp och blev mycket tillfreds med vad som möter mig varje gång, hehe Thank Good for Celsius !!

 

Sådär ja, nu är ordningen återställd i kylskåpet igen 😉 Svalkar bra i värmen!

Fick även fina linnen av dem !!

Riktigt snyggt bakifrån med speciell design ( jag har dock sporttoppen ivägen )

Jättenöjd , Tack!! Och har fått många bra kommentarer om det 😉

Nu blev jag totalt jättetrött och det är dags att hoppa i sängen för att vara pigg och fräsch inför vår nya kurs som startar imorrn. ” Det friska åldrandet” det ni …. 😉 hehe….
Avslutar med en mycket härlig bild som talar för sig själv, från mitt träningspass från gårdagens cirkelpass… Jises!!

 

haha… var så trött efter ett cirkelpass att jag satte mig ner och vilade.. dett blev resultatet! Freeeescht… Säger ju att det är jobbigt att köra cirklarna!! och hörrni!! This one is on me 😉

hahaha….
Hoppas på lika bra väder imorgon och ut och njuta av den åxå!! En glass kanske t o m?.. Mmmmmm 🙂

Hoppas ni alla får njuta ute i solen!!!

kram kram…*

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+