Om mig

Hej och varmt välkommen till min blogg här på Team MM Sports!

Många av er har säkert hängt med ifrån förra bloggen men är ni nya och vill kolla tillbaka i tiden så hittar ni den här. Men för att presentera mig för er som är nya så tänkte jag göra det genom att svara på några frågor.

Hur kommer det sig att ni hittar mig här på Team MM Sports bloggportal?

Svaret är enkelt: det är här jag hör hemma som en av teamets tävlande atleter. Det var mitt första val av tävlingsteam eftersom jag kände att MM Sports representerar det som jag står för och då blir även jag en bra representant för teamet :). Här finns det många atleter och därför även mycket kunskap. En stor familj helt enkelt!

Inom vilken gren tävlar jag?

Women’s Physique. Min första tävling var Alströmertrofén 2014 där jag placerade mig 2:a. Härnäst väntar Luciapokalen 2014!

Hur länge har jag styrketränat?

Sedan september 2012. Så jag känner mig fortfarande som en färsking i gymmet ;).

Vad jobbar jag med?

Jag är doktorand på IFM Biologi på Linköpings universitet sedan maj 2013 där jag doktorerar inom beteendegenetik hos hundar. 

Vart bor jag?

Jag bor i Linköping med min super-duper-sambo Mattias och vår galna nakenkatt Craze. Mitt andra hem – gymmet, är Campushallen som ligger på LiUs Campus Valla.

Vad kommer ni att kunna läsa om här på bloggen?

Jag bloggar mycket om min vardag, mitt synsätt och tankar som dyker upp. Det blir mycket träning och kost och ni kommer att få hänga med på resan helt enkelt. Men här nedan kommer de senaste 2 åren i en snabbrepris. Det blir även en del poseringsdräkter (bikinis) eftersom jag syr på beställning. Vill ni boka in er för en tävling så hör av er så fort som möjligt!

Säg till om det är något mer ni vill att jag lägger till här!

Throwback 2 år