5 av 15

6 februari, 2016
6 februari, 2016

Nu börjar det långsamt sjunka in att det är tävling på G. Jag lägger in lite poseringsträning varje dag, funderar ordentligt på hur jag vill föra mig på scenen och det börjar bli dags att planera sin egen bikini ;). Nu har det gått 5 av 15 veckor och all den tvivel jag hade under vecka 3 och 4 är som bortblåst efter denna veckan. Det känns verkligen som att det har släppt på bra, jag har gött med energi, käkar ca 1900kcal fortfarande och bara ”go with the flow”. Nu håller vi tummarna för att detta håller i sig.

Det är alltså 10 veckor kvar, tiden går fruktansvärt snabbt! Jag skulle uppskatta att jag vill skala ca 6-7 kg till men vi får se vart det landar. Är det så att denna veckan flyter på den med så kommer jag i alla fall våga boka allt och då är det verkligen på riktigt :D.

Team MM svart[1]image

 

kommentarer, 952 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mia Persson

Posts Google+