RFT tillbaka i januari

23 december, 2015
23 december, 2015

Nu har RFTn tagit julledigt :(. Men den 7e januari är det tillbaka :D. Nästa år blir det som tidigare både pass på onsdagar kl 18:00 och lördagar kl 10:30. Perfekta tiden för ett helgpass, man hinner fortfarande med allt annat man vill göra!

Detta är några av höjdpunkterna på min vecka :D. RFT står för Raw Functional Training och är ett pass för att utveckla den funktionella styrkan. Det blir mycket ben, rygg och bål framför allt, superviktigt för en hållbar och funktionell kropp! Passet passar alla om tycker detta är kul :) finns det övningar som man inte kan utföra av olika anledningar så finns det alltid alternativ! Ni hittar mer info på Beacharena.se :).

2015-12-19 11.56.52

kommentarer, 82 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mia Persson

Posts Google+