Gör egen proteinrik vaniljyoghurt utan tillsatt socker

22 december, 2015
22 december, 2015

Favoritfrukosten för mig är någon form av smaksatt yoghurt med havregryn, nötter/frön och färsk frukt.Men mycket smaksatt yoghurt innehåller mer socker än läsk och så vill man ju få i sig lite mer protein för att mätta. Nu för tiden kan man ju köpa yoghurt med mindre socker och mer protein ;D. Jag tycker att den är supergod men lite väl dyr i längden och tittar man på innehållet så har de helt enkelt bara tillsatt vassleprotein, smakämnen och sötningsmedel. Så varför inte bara köpa en naturell yoghurt och tillsätta et vassleproteinet som du har hemma i skåpet som innehåller just vassle, smakämnen och sötningsmedel?

Det gör jag varje morgon i alla fall! Suuuupergott :D. Favoriten just nu är att blanda i PureSwe Whey gammaldags vanilj från MM Sports så klart ;). Jag brukar blanda i ungefär 20g i 2 dl yoghurt.

2015-12-22 09.24.45

kommentarer, 435 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mia Persson

Posts Google+