Ändrade planer

14 oktober, 2015
14 oktober, 2015

Nej men hej!
Det var inte igår.. Snarare 5 månader sedan. Jag trodde ärligt talat inte att det hade gått så lång tid sedan senaste inlägget. Tiden har sprungit förbi!
Jag hade tävlingsplaner och dietade mot Tyngre, DC och LP. Planen var att testa bikinifitness på vägen där med så det blev en jäkla massa poseringsträning där ett tag. Shit vad jag tycker BiF-poseringen är kul!

Men ni som hänger med i svängarna på instagram har nog sett att jag och Mattias har blivit med hus! Superkul MEN hela processen har tagit mycket tid, energi och pengar så jag känner att beslutet att avbryta tävlingssatsningen var helt rätt. Med det sagt måste jag vara ärlig och erkänna att jag är jätteavis på alla som ska tävla i höst och vinter..vill också.. Men jag är ju alltid med på ett hörn med bikinisarna ;).

Här är vi i vårt nya kök! Nu måste vi bara måla och tapetsera lite innan vi kan flytta in på riktigt. Superspännande!

  

kommentarer, 200 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mia Persson

Posts Google+