Tävlingsplaner 2015

17 maj, 2015
17 maj, 2015

Tävlingslicensen är betalad och planeringen är i full gång för nu har jag bestämt mig för att göra en tävlingssatsning 2015 mot Decembercupen och Luciapokalen.

Förra året, 2014, gjorde jag två tävlingar under MM Sports flagga och jag känner mig verkligen hemma i teamet så självklart tävlar jag för Team MM Sports även denna gången :D. Men det mesta kommer nog ändå inte att vara som innan. Jag vet nu mer än någonsin om mig själv och min kropp och jag kommer göra vissa anpassningar i dieten som jag tror kommer göra sitt :).

Alströmer

Dieten mot Alströmer var som en dans på rosor i jämförelse med den mot luciapokalen. Nu ska jag använda det jag har lärt mig ifrån båda tävlingssatsningarna för att skapa de bästa förutsättningarna för mig. Men med tanke på förra årets bajs-satsning mot luciapokalen så kommer jag att avbryta ifall det åter igen visar sig att kroppen inte riktigt vill. Min coach denna gången kommer vara ingen mindre än min sambo Mattias <3. Det känns självklart hur bra som helst att ha honom som mitt 100%-iga stöd under resan mot scenen.

side lineLP

kommentarer, 301 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mia Persson

Posts Google+