Husjakt mm

13 maj, 2015
13 maj, 2015

Tjaaa!

Jag har så himla mycket som jag vill blogga om just nu och eftersom det snart är långhelg så kommer jag nog kunna skriva lite mer i detalj vad jag sysslar med och planerar just nu :D.

Det är som vanligt full fart både på jobbet och på hemmafronten. Jag syr bikinis så att symaskinen ryker och det har sedan en tid tillbaka varit helt fullbokat inför Alströmerpokalen så där kan ni räkna med att se mina bikinis. Eftersom Tammerpokalen ligger såpass nära efter Alströmer så hinner jag med knappt hälften av vad jag hinner med till Alströmer så det är fullt där med. Jättekul att så många hör av sig och vill att jag syr deras bikini :).

En helt annan sak som jag och Mattias nu försöker involvera i vår vardag är att åka på husvisningar. Tanken är att vi ska få en bild av marknaden häromkring men också vad vi gillar/inte gillar och vad vi faktiskt letar efter etc. Jag hade dock lätt kunnat köpa det första huset vi var och kikade på ifall jag hade haft pengarna i fickan :P. Man får bara liiiite ångest av att åka på husvisning där det kryllar med jättevuxna människor med barn och grejer, inte riktigt där jag ser mig själv i dagsläget ;).

husjakt

En annan rolig grej är att jag idag betalade min tävlingslicens för i år! Men mer info om dem planerna kräver faktiskt ett eget inlägg som förhoppningsvis kommer inom kort!

kommentarer, 180 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mia Persson

Posts Google+