Börja i tid!

1 mars, 2015
1 mars, 2015

Det är redan mars och officiellt vår vilket innebär att det är typ 3 månader kvar tills det är juni och sommar. ”Säsongarna” är tillbaka på gymmet för att svarva till kroppen inför beach 2015. Jag har själv aldrig lyckats motivera mig själv nog för att fixa sommarformen om beach-looken ska vara det enda målet. Jag behöver något större helt enkelt, något mer viktigt för mig.

Det är många som vill vara i sin bästa fysiska form till sommaren av andra anledningar än beachen. Kanske tar du studenten eller är det dags för bröllop? För en gångs skull kanske det ska vara kul att kolla igenom semesterbilderna?
På 3 månader kan man göra underverk med träning och kost. Kroppen kan förändras mer än vad du någonsin trott! Men det är dags att börja nu! Ge huvudet och kroppen tid istället för att göra någon kass panikartad lösning de sista 2 veckorna. Och då menar jag inte att du ska börja ta promenader, byta hissen mot trapporna eller cykla en kvart till skolan/jobbet istället för att ta bilen/bussen. Du måste göra en förändring som är tillräckligt stor så att kroppen inte bara kompenserar bort det. Börjar du ta en timmes promenad 3 dagar i veckan, ja då hänger din veckas viktminskning mer eller mindre på en räkmacka.
Gör en riktig förändring för en gångs skull. Angrip inte bara från ett håll utan flera. Det du har att jobba med är träningen, kosten och sömnen. Så utmana kroppen med riktig och jobbig träning, mindre skräp men mer bra och riktig mat från grunden (alla vet egentligen hur man äter bra) och satsa på minst 8 timmars sömn. Sluta klaga, du gör detta för din egen skull!
Jag lovar att det är värt det om du vill det! Vet du inte hur du ska göra så ta hjälp av någon som kan. Ödsla inte mer tid på att leta genvägar och bortförklaringar. Har du försökt själv många gånger så kanske det inte är just det som funkar för dig. Men det är du som kommer göra jobbet, tro inget annat. Ingen annan kan göra din förändring. Som jag sa så kommer det vara värt det i slutändan. Börja nu!
Profilbild (1)
kommentarer, 367 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mia Persson

Posts Google+