Dags att ta tag i sig själv

25 februari, 2015
25 februari, 2015

Hej!

Nuuu har jag börjat styra upp kosten. Det är nämligen så att jag och Mattias ska åka på semester i april och det vore trevligt att inte känna sig som en heffaklump på stranden ;). Jag börjar med att plocka bort allt extra bös som jag har ätit så som fika på jobbet eller en extra macka på kvällen ”bara för att det är gott”. Jag skulle tro att många faktiskt skulle kunna få kontroll över kroppsvikten bara genom att göra detta. En dag i veckan räcker för ”unnanden”, om ens det..

Försöker jag se på min offseasonform med mer objektiva ögon så blir jag rätt stolt. Jag har kommit så långt sedan allting startade hösten 2012..

2015-02-21 10.23.24tjockis fram

Men det skulle kännas bra att tighta till lite så därför börjar jag nu. Jag skulle kunna köra någon slags 2 veckors crash diet, men vill man ha riktiga resultat så får man ge kroppen lite tid. Nothing worth having comes easy!

tjockis sida 2015-02-21 10.27.16

kommentarer, 185 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mia Persson

Posts Google+