Mot helgen

20 februari, 2015
20 februari, 2015

Hej på er alla fredagsglada!

Snart är det helg och full fart med allt man annars inte hinner med. Just den här helgen blir lite knasig för mig för Mattias är iväg med jobbet så jag tänkte först att det bara blir jag och katten och inget som behövs göras för en gångs skull. Men, igår kväll fick jag ett mail med ett proof read av artikeln som snart ska publiceras och jag har fått 72 timmar på mig såatteee.. Aja, det blir jag, katten, jobb och en godisskål i helgen ;). Jag har redan bokat in en sushi med Matilda på lördag kväll så att jag har något att se fram emot :D.

Motivationen är på topp och snaaaart ska jag berätta för er om alla planer jag smider men först måste jag fixa klart med allt jag måste göra 😉

Hörs sen!

2015-02-14 23.06.31

kommentarer, 97 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mia Persson

Posts Google+