Välj rätt kläder för din träning!

8 februari, 2015
8 februari, 2015

Hej på er!

För ett par månader sedan läste jag en rolig studie på hur valet av träningskläder påverkar vår prestation på träningspassen. Ni kan hitta studien här, och det som jag valt att ta med mig från att ha läst den är att det faktiskt kan ha betydelse att man känner sig bekväm i sina träningskläder och att de är anpassade för en väldigt svettig aktivitet om det är det man ska göra. Jag tyckte att resultaten var lite roliga eftersom de bland annat såg en könseffekt där kvinnor var mer känsliga för effekterna av att träna i de mer bekväma syntetiska plaggen. Det kan alltså vara värt att lägga lite eftertanke bakom sitt val av träningsplagg ;).

Jag har precis lagt en stor beställning på kläder från MM Sports. Tanken vara bara att köpa ett linne eller två men de har fått in så himla mycket nytt och snyggt så det blev lite mer än så ;). Jag tycker att det är väldigt skönt att träna i hoodies och långärmade tröjor och nu har jag äntligen klickat hem denna skönhet som jag har kikat på ett tag (klicka på bilderna för att komma till plaggen).

 

Ett annat guldkorn ur min varukorg är det här linnet som även har tryck på ryggen. Sjukt snyggt!

 

Jag vill även passa på att tipsa er om mina favoritstrumpor. Jag har sånna fötter som får skav väldigt lätt, särskilt om jag går eller springer en längre tid. Det enda som verkar fungera bra är valet av strumpor och jag har nu blivit riktigt förälskad i dessa. De sitter otroligt skönt, är väldigt slitstarka och andas jättebra :D.

Nu är det bara att vänta på paketet 😀

kommentarer, 242 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mia Persson

Posts Google+