Fullbokat

12 oktober, 2014
12 oktober, 2014

Tiden bara rusar iväg när man försöker hinna med allt.. Men det är inget att klaga på vi har själv satt oss i denna situationen. Utan motstånd når man inte sinna mål som  min gamla arbetskamrat Seth Ronland skrivit om , som dom flesta bör läsa . Läs hans inlägg Motstånd http://sethronland.nu

 

Hur går dieten ? Jo det går som på räls. Börja på 109,7kg som morgon vikt den 15/6 o i morse stod den på 96,7kg. Min mat o tränings Coach har nu skurit ner på ytligare 80g havegryn o 4 gram kokosfett från min dags meny. Har inte inte börjat känna riktig hunger än men sug efter gotis finns där hela tiden..  Träningen har jag lite känningar att jag inte orkar Max vikter längre . Har nu kört samma tränings schema i en o halv månad , det känns bra. På brottnings fysen har det kännst bra ända tills i torsdags för då blev jag mycket trött snabbt. Redan på uppvärmingen kände jag att det tog emot.

Var i går o träffa min poserings coach. Oj oj vad jag har timmar med träning på posera framför mig. Men vem sa att det skulle vara lätt att tävla i Men’s physic . Mycket att tänka på , allt bedöms.. Allt..  Är inne på byta ut brottnings fysen mot poserings träning för jag måste  minst köra det två gånger i veckan  . Men roligt är det.

image

Kommentarer

kommentarer

martycronvall

Posts Google+