Jag är inte klen bara för lång för min massa.

14 september, 2014
14 september, 2014

Har ytterligare en vecka av slit förverkats . Vi är kör hårt på alla våra gympass men vikterna blir bara tyngre o tyngre medan min vikt blir mindre . Vi är flitiga med våra morgon promenader.  Kör Brottning en gång i veckan o det känns bra . Har nu lyckats att komma under 100kg, 99,6 har jag vägt hela veckan.

Var på team träff igår lördag o träna posering. Hjälp vad jag får träna på det. Det ser så lätt ut när man sitter i publiken på tävlingar men jag kan intyga det är det inte. O oj vad jag ser liten ut sidan om dom som ska tävla i Bodybildning.

I bland är hjärnspökena där o ifrågesätter vad jag håller på med. Har jag rätt förutsättningar för detta. Men det är nog flerän  jag som har dom tankarna. Team träffen var jätte lyckad tycker jag många trevliga människor . Känns lite konstigt att gå in i en lokal med tjugo personer o alla klä av sig , man känner kanske en eller två av dessa människor o sen börja apa sig framför spegeln.  Men roligt var det o behövligt för min del. Ett stort tack till Daniel Skowronsik med hjälpen med poseringen.

O tack för att du gjorde denna träffen möjlig  för oss i teamet.  Kan starkt rekommendera Sats Entré ett super grymt gym.

Nu när jag gått ner så mycket har jag fått lite problem med kläder. Man kan ju inte köpa helt ny garderob.

Får tacka Martin Björk för sex par byxor. Hur gör dom stora grabbarna med byxor, när sitter bra runt låren så är det för stort i midjan o passar det midjan så sitter det väldigt tajt om låren o jag har inga enorma lår.

 

image image

 

 

Kommentarer

kommentarer

martycronvall

Posts Google+