Starta ny blogg…

30 juli, 2014
30 juli, 2014

 

 

 

Har nu bestämt mig att byta bloggportal till MM Sports egna.

För er som inte vet vem jag är så är mitt namn Marty Cronvall .

Här kommer jag skriva om mitt o min frus träning o liv.
Vi har sagt att vi ska stå på någon fitnesscen innan vi fyllt 40år.
Vi är båda födda 1976. Jag har tränat mycket förr men har haft ett uppe håll
på tio år,  börja motionsträna igen 2011 men det vara knappt ett år på motions nivå ,

jag har alltid varit ”allt eller inget” , lagom är inget för mig..

jag även en stort bilintresse som är en stor del av mitt liv.

www.golf-racing.com

 

Börjar bloggen med bilder på vår semester med mycket träning . Det är inte lätt att hålla diet under 2 veckors husbils semester med barn o goda vänner .

Vi börja semestern med åka upp till mina föräldrar o deras sommar fest . En av årets höjdpunkter tycker jag , hela släkten samlas. O då är vi många ca 40 personer o alla stannar hela helgen.  Vi blev kvar en extra dag hos mina föräldrar så vi kunde bunkra upp lite matlådor.

image  Vi var o gästträna två gånger på ett jätte fint gym i strömsnäsbruk.image image

Vi kör våra morgonpromenader tre gånger i veckan. Passa på o provkörde plast pappas nya bil, en Mercedes 1939 pickup . Barnen plocka bär som vanligt, dom är helt tokiga i bär när dom är uppe i skogen . Skriver jag här i bloggen att jag skickat barnen till skogen så är det inget farligt vi kallar mina föräldrars ställe för skogen.

image

På tisdagen åkte vi vidare till Tingsryd men innan vi checka in på campingen passade vi på att letat upp ett gym o körde ett pass.

image

Vår upplägg är så att måndagar går vi morgonpromenad på ca en timme tisdagar är det gymmet,ben. På onsdagar är det morgonpromenad ca en timme, torsdag gymmet  bröst /axlar/ mage., fredag morgonpromenad ca en timme, lördag gym rygg / biceps, söndag gym axlar/triceps  o däremellan är det 100% våra barn som gäller mycket bad o lek.

image

Vi passa på ta ett gym ass när vi var o bada på badhuset Tingsryd. Barnen tog även en fika på badhuset, en pannkaksfika.

image

Efter tre nätter i Tingsryd bar det av till Öland men vi var en dag för tidiga. Vi ska möta upp ett par vänner på klinta camping. Så vi körde in till Borgholm o campa på kappelluddens camping.

image

På kapelluddens camping fanns där ett super fint gym så vi körde ett pass innan vi körde vidare till Klinta Camping.

image

Väl på Klinta camping möte vi upp med två familjer till.

image

På söndagen var det dax för gym igen så vi lånade vännernas bil o körde tillbaka till kapelluddens Camping o tränade där.

image image image image image image image image

 

Efter en väldigt trevlig vecka på Klinta camping så var det dax att köra vidare, vi stannade till på The World Of Dinosaurs,  till vår sons lycka. Det är det enda han snackar om .

Viggo är fem år och kan dom flesta namnen på Dinosaurerna.

image

Vi tog en favorit i repris Dragsö Camping. En superfin camping  mitt i Blekinges skärgård .

image

Efter två nätter på Dragsö var det dax att åter vända hem. Vi  hann inte hem förens barnen börja tjata om att dom ville bada så det var bara att tömma husbilen o sen köra o bada. Tror det har börjat växa sim hud mellan våra barns tår o fingrar..  Dom har levt mer i vattnet nu i två veckor än på land.

image

Kommentarer

kommentarer

martycronvall

Posts Google+