Variation

10 juli, 2014
10 juli, 2014
  1. Uppvärmning 5 min
  2. Sittande smal rodd i kablarna
  3. Sittande bred underhandsrodd i kablarna superset kayak rows
  4. Neutrala stången i latsdrag
  5. Kronlyft där jag startade ifrån knähöjd.

Nästan raka motsatsen till vad jag körde förra veckan. Förutom uppvärmningen då förstås. Variation is key. Körde lite fler sets idag och lite lägre vikter med mer fokus på att kontrahera musklerna en liten stund på varje rep. Blev några ”ful-reps” för att få in lite mer blod men det kändes bra ändå. Brukar bli sur på mig själv när formen sviker fullständigt men lyckades hålla den all the way idag. Kändes bra som f*n faktiskt. =) Tycker att 3-pH-CM är asnajs innan träning och Creapure i proteinshaken efter träning gör sitt också i återhämtning och overall styrka.

Nu ska jag klämma in lite flexande framför spegeln och invänta samtal som säger att jag ska hämta mitt livs kärlek på Sturup. Denna eviga väntan. Varit utan henne i två dagar nu.. TVÅ hela långa, ensamma och kalla dagar. 🙁
Snabb update bara idag.

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Kreatin/Body-Science-3-pH-CM.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Kreatin/Body-Science-Creapure-TM.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Protein/Vassleprotein-Whey/Body-Science-Whey-100-1kg.html <— 4kg för 520kr! 

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.