6 JULI

6 juli, 2015
6 juli, 2015

Ingen är mer lycklig än jag. Slut på helvetesveckorna, en (troligtvis) vecka kvar innan semestern och jag är tillbaka på banan gällande träningen. Nu lever man igen.

Var tillbaka på gymmet idag redan vid 17:00 och körde ett pass med Micke som jag nu tränat med tre gånger. Bröst, mage och cardio stod på schemat. Har inte visat honom mitt schema än och vad jag behöver fokusera lite mer på men nu kör jag igenom hans pass en gång. Bara skönt att få svettas och få ta i lite. Känner mig stark vilket är härligt och motiverande trots mitt lilla uppehåll. Imorgon är det BEN!

Vad händer annars i mitt liv? Inte mycket om jag ska vara ärlig. Ska en vecka till Åland där vi har sommarstuga den 20 juli och jag längtar så sjukt mycket. Det enda som oroar mig är vädret då det inte finns mycket att göra mer än att spela kort eller kolla film om det skulle regna. Har i alla fall en garanterat solvecka i Turkiet i slutet av Augusti, men min hjärna har inte kopplat så långt fram i tiden än så tar det då istället 🙂

 

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+