30 JUNI

30 juni, 2015
30 juni, 2015

Snart är det över. All oro och stress över allt som i princip har med min vardag att göra. Äntligen kommer jag kunna andas igen. För en gångs skull så känner jag att jag har koll på läget även om det är mycket kvar att göra. Och äntligen snart väntar min efterlängtade semester.

Jag har tagit en paus från både träning- samt kostschemat de senaste två veckorna. Känner att det till slut bara blev en massa måsten och ville inte lägga min fritid på att räkna kolhydrater eller reps på gymmet längre. Det betyder inte att jag gett upp, absolut inte. Jag längtar tills helgen då jag äntligen kan komma tillbaka till det liv jag så länge längtat efter och som jag trivs bäst med. Rutiner och scheman. Även om jag inte räknar mina macros längre så försöker jag ändå att hålla mig så hälsosam som möjligt. Och jag ska nog även som Tobias rekommenderat mig försöka sätta mig in och lära mig mer om hur jag själv kan räkna ut vad måltider med mer innehåller utan att behöva dra med sig våg ect.

Har kämpat med mina ca 10 rader i säkert 5-10 min nu. Har träningsvärkens mamma i både rygg och börjar även komma i armarna efter mina två senaste pass med Micke på gymmet. Min träningsvärk i ryggen sträcker sig från nacke ner till baksida lår. Man är fan inte kaxig när det gäller rygglyft! Grinar som en kärring av att lyfta sig med eller utan vikt 4 set x 20-25 reps. Men jäklar i min låda vad jag känner mig stark! Ja, förutom rygglyften då.

XLNT-BCAA-CactusLime_960pxMåste även flika in nu medan jag har det på tungan att jag liksom många av mina teamkamrater fullkomligt ÄLSKAR XLNT Sports BCAA med smak av Kaktus/Lime. Säger det inte för att jag måste eller borde, utan jag menar det verkligen. Smakar sommar! Helt klart en eller flera portioner som kommer följa med mig dygnet runt i sommar. Vågar inte ens tänka tanken av att smaka med ett par isbitar i. Drömmen!

Dags att fortsätta heja fram Sverige till vinst och sedan raka vägen ner i sängen.

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+