12 JUNI

12 juni, 2015
12 juni, 2015

Mitt liv suger just nu, så jävla ledsen. Fick till grymma pass i både måndags och tisdags, kom tillbaka rutiner och såg ljust på livet igen, och vad händer… får en inflammationsjävel i axeln som gör att jag inte kan lyfta armen över huvudet. Så igår fick jag nöja mig med att raka mig under en armhåla och får leva på torrschampo ett tag antar jag. Så jäkla träningssugen men får nöja mig med promenader tills det blir bättre. Jag som ville inviga mitt nya träningsbälte från MMsports av Better Bodies! Ipren hjälper inte heller, tog ett mirakelpiller efter min operation för ett par år sedan mot smärta (recept) och sov som en stock inatt, vaknade av att jag höll på att drunkna i mitt eget dregel. Troligtvis har jag varit medvetslös, men utvilad var jag i alla fall.

Better_Bodies_WOMENS_GYM_BELT_BLACK_PINK_Front

Så hur ska jag underhålla mig denna vecka? Förutom att jag varit på tre student-/examensmottagning under en 7 dagars period så ska jag gå på bio, åka till IKEA, ätit middag med familjen och imorgon blir det av att antingen massera upp min axel eller så får en naprapat kika på den. Vet inte vad som är bäst. Sedan eller innan blir det lunch imorgon hos min moster och ett stopp förbi Nadja på gymmet.

Nadja som jag även bokat en resa med i sommar till Turkiet 🙂 22 augusti bär det av och jag längtar sönder. Finns ingen bättre semester än utlandssemester. Och tro mig när jag säger att jag kommer att behöva den. Tanken av lite ledighet gör mig gråtfärdig just nu.

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+