7 JUNI

7 juni, 2015
7 juni, 2015

Svettlana här. Tar en paus från mitt ”söndagsstäd”. Har precis gjort matlådor för veckan, tvättat två maskiner tvätt. Moppat golvet för andra gången idag, bytt sängkläder, sorterat sopor, pantat burkar.. det enda som återstår nu är att packa träningsväskan. Ska bli så sjukt skönt att komma tillbaka i rutiner igen. Nu känner jag att jag återhämtat mig efter dessa hektiska veckor på jobbet och privat, nu är det bara att hålla tummarna för att det kommer hålla i sig. Jag erkänner, när jag känt mig som mest stressad hade jag gått i tankarna om att ”ge upp”. Men det slutar alltid med att de två order inte får eller tillåts i mitt liv. Alla möts vi av motgångar, gäller bara att ta dem och ta sig förbi. Jag ska klara det här och jag ser fram emot allt som har med denna resa att göra.

Tänkte gå in på www.mmsports.se för att fylla på godishyllan här hemma. Vet inte vad det är, men jag gillar att se på min lilla samling kosttillskott med diverse prylar på mina hyllor. Precis som att kolla på en skosamling. Jag känner mig nästan lite stolt och vill bara ha mer (på gott och ont). Förutom att motivationen höjs så känns det också skönt att kunna variera sig med alla möjliga smaker efter vad man känner för.

Jag har så mycket projekt på gång som jag ser fram emot. Både stora och små. Kanske inte så märkvärdiga men jag längtar efter allt. Jag ska fortsätta på att inreda mitt sovrum, inreda om hela balkongen förhoppningsvis. Boka resa vilken dag som helst, göra hårförlängning och komma i toppform!

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+